2777
2789
عنوان

حس میکنم زیادی مهربونم

45 بازدید | 8 پست

فک میکنم زیادی مهربونم و بقیه اصلا مهربون نیستن درحد من و مجبورم سرد رفتار کنم

اون موقع یه دوست پسر داشتم(به قصد ازدواج)

هرچی بهش محبت میکردم محبت میدیم خیلی خوب بود

پرو هم نمیشد😂

احساس سبکی هم میکردم 😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبکی چیه؟  خب الان باید چی بگیم اخه     پست جنجالی هم نیست بیان درونشون رو خالی کنن

سَبک شدن راحت شدن

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
سبکی چیه؟  خب الان باید چی بگیم اخه     پست جنجالی هم نیست بیان درونشون رو خالی کنن

یعنی همتون اینطورین؟

چطوری؟  خب من سوال باشه جواب میدم

یعنی همتو مثل من هستین انقدر مهربونین که براتون عادیه

سبک شدن منظورم اینه احساس خوبی داشتن یعنی وقتی محبت میکنم به دیگران حس خیلی خوبی دارم احساس میکنم باری از روی دوشم برداشته شده

اون پسره خوب بود حداقل احساس سبکی میکردم پیشش

متوجه شدین؟

یعنی همتو مثل من هستین انقدر مهربونین که براتون عادیه سبک شدن منظورم اینه احساس خوبی داشتن یعنی وقت ...

آره 

نه ببین همه اینطور نیستن 

تو هرچی مهربون باشی نباید همه اش رو پای کسی بزاری چون ازت سو استفاده میکنه 

خب دوستت چیشد آخرش؟