البته بسیار تشکر میکنم از تمام کاربر های محترم که همیشه انرژی مثبت دارن و دادن🌺🌺 چون معتقد هستم ما دور همجمع شدیم تا حال هم بهتر کنیم و در غم و شادی مثل خواهر های مجازی در کنار هم باشیم، اما طرف صحبتم با اون دسته از دوستانی هست که تا یکی تاپیک شادی و خرید فلان چیز میزنه میان میگن چرا زدی و داری فخر فروشی میکنی یا شاید یکی نتونه بخره و ناراحت بشه ، در کتاب قدرت که پی دی اف اش هم از گوگل میتونید دانلود کنید و بخونید نوشته که اگه با شادی دیگران خوش حالی نکنید و فاز منفی بدید به این خاطر که خودتون ندارید این شادی و اون چیز به وسیله کائنات از شما صلب و دور میشه ، یک پیشنهاد دیگه هم براتون دارم لطفا اگه واقعا خوشحالی و اینجور تاپیک ها آنقدر ناراحتتون میکنه خب چرا میاین 😐😐😐 خیلی راحته وارد نشید به همین سادگی . قرار نیست هرجا نظر بدید و در هر چیزی عقده بودن خودتون رو ثابت کنید والا ماهم میدونیم چه قدر فاز منفی دارید . توصیه میکنم کتاب قدرت رو حتما مطالعه کنید به امید روزی که در غم هم به صورت مجازی شرکت کنیم و به هم همدردی بدیم و در شادی بقیه هم براشون آرزوی شادی ابدی کنیم 🌺🌺🙏❤️❤️❤️ عید فطر مبارک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.