2777
2789

البته بسیار تشکر میکنم از تمام کاربر های محترم که همیشه انرژی مثبت دارن و دادن🌺🌺 چون معتقد هستم ما دور هم‌جمع شدیم تا حال هم بهتر کنیم و در غم و شادی مثل خواهر های مجازی در کنار هم باشیم،  اما طرف صحبتم با اون دسته از دوستانی هست که تا یکی تاپیک شادی و خرید فلان چیز میزنه میان میگن چرا زدی و داری فخر فروشی میکنی یا شاید یکی نتونه بخره و ناراحت بشه ، در کتاب قدرت که پی دی اف اش هم از گوگل میتونید دانلود کنید و بخونید نوشته که اگه با شادی دیگران خوش حالی نکنید و فاز منفی بدید به این خاطر که خودتون ندارید این شادی و اون چیز به وسیله کائنات از شما صلب و دور میشه ، یک پیشنهاد دیگه هم براتون دارم لطفا اگه واقعا خوشحالی و اینجور تاپیک ها آنقدر ناراحتتون میکنه خب چرا میاین 😐😐😐 خیلی راحته وارد نشید به همین سادگی . قرار نیست هرجا نظر بدید و در هر چیزی عقده بودن خودتون رو ثابت کنید والا ماهم میدونیم چه قدر فاز منفی دارید . توصیه میکنم کتاب قدرت رو حتما مطالعه کنید به امید روزی که در غم هم به صورت مجازی شرکت کنیم و به هم همدردی بدیم و در شادی بقیه هم براشون آرزوی شادی ابدی کنیم 🌺🌺🙏❤️❤️❤️ عید فطر مبارک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا بخدا بخدااااا من که خیلی ذوق میکنم زنی خوشحال باشه 

ولی شرایط خیلی از زندگی ها سخته 

شاید واقعا یک نفر دلش بخواد و دلش بشکنه 

هر چقدر در سکوت تر زندگی کنیم خودمون راحت تریم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بخدا بخدا بخدااااا من که خیلی ذوق میکنم زنی خوشحال باشه  ولی شرایط خیلی از زندگی ها سخته  ...

اما قرار نیست عقاید خودمون به دیگران تحمیل کنیم ، عیدتون مبارک باشه نماز روزه هاتون قبول.

اما قرار نیست عقاید خودمون به دیگران تحمیل کنیم ، عیدتون مبارک باشه نماز روزه هاتون قبول.

چه تحمیلی؟ 

شما در پیامتون نسبت حسادت و بدخواهی دادید 

انشالله همه اندازه خودشون داشته باشن 

لطفا پیام منو ریپلای نکنید انرژی خوبی نمی‌گیرم ازتون 

عید شما هم پر برکت و مانا🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
چه تحمیلی؟  شما در پیامتون نسبت حسادت و بدخواهی دادید  انشالله همه اندازه خودشون داشته ب ...

لطفا تاپیک میزنم زودتر از همه نیاید جانم😅😅😅، متاسفانه اینجا گزینه بلاک موجود نیست ، خدانگهدار.