2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو بگین🥲

89 بازدید | 12 پست

یه سال پیش اکسم منو فالو میکرد بعد کات کردنمونم بخاطر خودش بود چون با به دختر دیگه اشنا شده بود ولی دیگه چون مدت زیادی گذشته بود من کلا دیگه بیخیال شده بودم و ایشون با پیج کاریش منو فالو میکرد ولی هیچی نگفته بود بهم بعد یه سال که دیدیم همو فقط با ایموجی ریپلای میزد و من چن بار مثلا بهش گفتم که عیدت مبارک و اینا اونم جواب داده بود ولی دیگه ادامه نمیداد فقط مثلا میگفت مرسی سال نو شمام مبارک و کلی ارزوی خوب و اینا با قلب و اینا بعد مولا هیچی نمیکفت اصلا بعد من یه مدت حالم اوکی نبود هایدش کردم و بعد چن ماه از پیجم در اوردم و انفالو کردم احساس میکنم الان بخاطر این کارم ازم متنفره به مظرتون چیکار میتونم بکنم خودم برم فالو کنم الان یه خورده بد نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال یارو شو اصن باهاش ارتباط برقرار نکن 

میشه بگین چرا اخه من احساس میکنم بهش بی احترامی کردم که از پیجم در اوردمش البته پیج شخصیم بودا ولی فقط به خاطر همین عذاب وجدان دارم اخه بدبخت کاری نداش اصلا با من من یه خورده اومدم مثلا منطقی شدم گفتم ما که رابطه ای نداریم چرا تو پیجم نگه دارم ولی پشیمونم

میشه بگین چرا اخه من احساس میکنم بهش بی احترامی کردم که از پیجم در اوردمش البته پیج شخصیم بودا ولی ف ...

مگه ولت نکرده 

اگه ولت کرده حقش بوده درش بیاریاز پیجت 

Football is my life is my love ^^
مگه ولت نکرده  اگه ولت کرده حقش بوده درش بیاریاز پیجت

اره ولی قضیه ۴ سال پیش بود بعد اومد ذیکواست داد منم فالوش کردم بعد یه مدت که دیدمش اومد استوریامو لایک کرد ریپلای زد بعد خوب بود اوکی شده بودیم بعد من یه مدت حالم اوکی نبود هایدش کردم بعد از پیجم ریمو کردم