2777
2789
عنوان

خانما شام چی بزاریم🥲🥴

118 بازدید | 16 پست

ولی اصلا حال ندارم که جم بخورم چون باردارم همش میارم بالا دوس ندارم برم آشپزی کنم اما خب شوهرمو بچم که سه سالو نیمشه شام میخان چی درست کنم بنطرتون که گوشت مصرف نکنم داخل غذام

منم باردارم و از شدت تهوع دارم دیوونه میشم دخترم نهار هم نخورده نمیدونم شام چی درست کنم که آسون باش ...

چند هفتته بخدا من دیگ میشینم گریه هرچی می‌ره تو دهنم میخام‌بیارمش بالا آخر هم باید بیارم بالا تا آروم شم هی حال ندارممممم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفتته بخدا من دیگ میشینم گریه هرچی می‌ره تو دهنم میخام‌بیارمش بالا آخر هم باید بیارم بالا تا آرو ...

۸ هفته

دلم غذا ها خوشمزه میخواد .ولی درست میکنم نمیتونم بخورم. حتی نگاهش میکنم تهوع میگیرم 

۸ هفته دلم غذا ها خوشمزه میخواد .ولی درست میکنم نمیتونم بخورم. حتی نگاهش میکنم تهوع میگیرم 

منم ۱۱هفتمه 

منم همینجوریم همش دهنم آب میندازه 🥴حتی تصورش کنم وای قراره تا کی اینجور بمونیم من میمیرم اگه قرار باشه حالا حالا ها هیچی نخورم تو ای ۱۱هفته سه کیلو کم کردم وزنم به درک خودم دیگ جوون ندارم

منم ۱۱هفتمه  منم همینجوریم همش دهنم آب میندازه 🥴حتی تصورش کنم وای قراره تا کی اینجور بمونیم م ...

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد و بغلش بگیری

یکی دو هفته دیگه خوب میشی نگران نباش