2777
2789
عنوان

چرا تا شوهراتون خیانت میکنن

732 بازدید | 28 پست

میاین به زنای اینجا توهین میکنین؟

طرف شوهرش اصغر شپشه خیانت کرده.میاد توهین میکنه ب همه

واقعا لیاقت همچین زنایی خیانته

تاپیک اینجور دیدین گزارش بزنین

فهمیدم هر ماده ای

زن نیست❤️🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زورشون ب همون شوهر کپک زده هم نمیرسه عزیزم

میگن چیکار کنیم چیکار نکنیم ب زنا فحش بدیم اروم شیم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب میگه اونایی که اینکار چرا به کسی که نیست برمیخوره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

امیدوارم خدا برای هیچکس نخواد. امیدوارم شوهرتون درست و حسابی باشه.

ولی این آدما درد دارن. روانشون آسیب دیده.شکسته شدن.

نمیگم درست میگن و باید باهاشون همراهی کرد ولی نباید بهشون توهین بشه. چون منشأ این طرز فکرشون ضربه‌ایه که‌ خوردن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اینا اکثرا همونایی ان که نشستن از درو همسایه ها و اینو اون حرف شنیدن فک میکنن باید همون ویژگی و بدی رو به همه تعمیم بدن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

الهی برات پیش نیاد 

ولی زن هایی که بخاطر ارضا و پول و .... حاضرن زندگی همجنسشون با پهن‌کردن دام خراب کنن زیاد شده

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی