2777
2789
عنوان

شده مادرتون بیاد خونتون یکماه بمونه

3859 بازدید | 108 پست

مادر من هر سری میاد خونم یکماه میمونه و مشکل اینجاست که دست ب سیاه و سفید نمیزنه من مدام رو پام و تی وی باید مداوم روشن باشه تو ظرفشویی مسواک میزنه که من از این کار متنفرم و شوهرم ببینه مغز منو میخوره یجوریه که اصلا آدم حس نمیکنه مادرشه انگار غریبس و آدم موذبه کنارش من برای بچه هام گردو میخرم که روزی دو تا دونه ببرن مدرسه ظرف گردم پر بود دیروز دیدم نصف شده تعجب کردم بعد صب بیدار شدم دیدم مادرم یه مشت گردو برداشته داره با صبحونه میخوره اصلا ملاحظه نمیکنه تو هیچی و یه هزار تومنم خرج نمیکنه امروزم حرف فطریه زد که چون خونه منه من باید بدم شوهرم هم همش بد خلقی میکنه هی با متلک میگه مامانت از قبل عید اومده کی میره ما بریم خونش عید دیدنی موندم چیکار کنم 

ب زور دعوت هم نمیاد معذبه ،مبگه تو بیا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرکت زشتی...

مادرا قدیما عاقلتر بودن😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...