مراقب باشید، شورشو دراورده دیگه، بدون اطلاع شما اگر سفری رو بنا به هر دلیلی خودتون یا راننده لغو کنه، کمسیونش رو اسنپ تو سفر بعدی میکشه رو کرایتون، خلاصه که تپسی بهتر از اسنپه
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین اسنپ یه حق کمسیون از شما میگیره یه مقدارم از راننده رو کرایتون محاسبه میشه همون کارمزد میشه، اگر سفر داشته باشی که خب هیچی اگه راننده یا خودتون لغو بزنید و سفر انجام نشه بدون اطلاع شما اسنپ در سفر بعدی کمسیون سفر قبلیتو میکشه روی کرایه، بعضی وقتا دیدی یه مسیری رو همیشه میری مثلا بیست تومن یهو میشه سی توومن این افزایش الکیه، دزدیه اشکاره اسنپه
البته اینی هم که بی در و پیکره و هر قیمتی که بخوان میذارن هم هست گزینه "عجله دارم" یادتونه ؟ ...
میدونه مشکل چیه اینه که حتی عنوان نکردند که این مورد هستش، من یه کلیپی دزدم در این رابطه و زنگ زدم پشتیبانی اسنپ سوال کردم چنین چیزی هست گفت بله گفتم پس چرا تو قوانین اسنپ نیست گفت چیز مهمی نیست که بیاد تو قوانین