2777
2789

اومدم خونه‌ی خالم برای درس خوندن چون خونمون تو این شهر نیست و فقط خونه‌ی خالم خلوت

۱:۳۰خوندم بعد تو اتاقی ک من داشتم میخوندم پسر خالم اومد قلیون کشید و آهنگ با صدای زیاد بعد من اومدم تو حال نشستم که بعد از نهار بخونم بعد هعی دختر خالم میگفت چرا تو گوشی هستی چرا نمیخونی با ی لحنی اون یکی دخترخالمم اومد گفت چرا نمیخونی و سرت همش تو گوشیه و بعد یهو دختر خالم گفت کسی که بخواد بخونه تو عروسیم میتونه بخونه😐

بعد گفتن ک پسرداییش ک درس نمیخونده رتبه خوبی اورده من خندیدم گفت نکنه تو هوشتو بالاتر از اون میدونی گفتم خودت کنکور بده ببینیم رتبت چند میشه و

. درحالی که من نمونه تجربی درس میخونم معدلمم۱۹/۴۰ و دختر درس خونیم ولی فاز اینارو درک نمیکنم ی آدم چقد میتونه بیشعور باشه

Medical doctor

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید راضی نیستن که خونشونی میخان یه جوری بهت بگن!

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

نگفتی داداشتون اومده تواتاق من قلیون واهنگ ؟ یاندیدن ؟

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

با این تعداد اعضا و مداخله و رفتار به نظر نمیاد خونشون خلوت باشه ها؟!!!

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

راستش میتونی کتاب خونه یا ی جای خلوت دیگه حتی بیرون از خونه بری...من بودم نمیرفتم خونه کسی در کل 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤