2777
2789

خیلیا اعتراض کردن رسیدگی نشد جدیدا گزینه ویرایش کامنت و گذاشتن لینکم برداشتن تعلیقشونم که خیلی چرت شده یکی ابروش درخطرباشه تعلیق کنه بازم همه چیش توسایت میمونه حقوق و رضایت کاربرااینجا اهمیت کمی داره

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا چهار ساله تو سایتم اندازه موهای سرم دیدم اعتراض کنن ولی اهمیت نمیدن کلا اعتراض سر هیچی ...

دقییییقا هربار چیزی میگیم نی نی یارا هدایت میکنن ب سمت چپشون

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
باز قبلا هر روز حذف میکردن الان ساعت ۱۰ و نیم زده ولی ۱۱ اومدم دیدم تامیک قفله مسخره ها

هفته ای یه روز باز میشه انگار 😑🤦🏻‍♀️

اونم باید حتما تشخیص بدن تاپیک اطلاعات شخصی داره تا حذف کنن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اعتراضات بی نتیجه موند 

شما روزهایی که فرداش حذف تاپیک مقدور هست تاپیک بزنید که براتون امکان حذف وجود داشته باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

آخه این گزینه هارو عملی کنن بازدید از سایت عزیزشون کم میشه😏😏😏

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

با این کار راه برای دروغ گو ها و مریض ها روانی جن سی  بازتر میشه باز الان با تاپیک های قبلی طرف ...

مثل اینه بگین کلا چاقو نسازیم چون یه سریا باهاش آدم میکشن. خو تکلیف اونی که باهاش میوه پوست میکنه چیه؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

جالبه اون قدیما یه ویژگی هایی بود که حتی همونام الان حذف کردن.  اوضاع بهتر نمیشه که هیچ بدترم ...

لطفا هما این پستمو بخونن

ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخت میشم بقران

پای زندگیم وسطه خب من عصبی بودم یا دعوا کردم اینحا ی مشورت خاستم چرا باید بره سراسر

بخدا خاهرم وکیله با بدبختی شرکتش رو میدا کردیم که شکایت کردیم از نی نی سایت

صدبارم میام دادم ک حذف کنید بقران انگار ن انگار

توروخدا تاپیک زندگیتونو اینجا نزارید بدبخت میشید

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

منم کلی تاپیک دارم لو برم بدبخت میشم 

هیچچچچ کاری نمیکنن گزارش بزنیمم تعلیق میکنن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خیلیا اعتراض کردن رسیدگی نشد جدیدا گزینه ویرایش کامنت و گذاشتن لینکم برداشتن تعلیقشونم که خیلی چرت ش ...

مشکل از اونا نیست مه ماییم سرایطو بدتر نیکنن ما همچنان میایم و انگار نه انگار که چیزی شده

کاربری دست ۲ نفره
مثل اینه بگین کلا چاقو نسازیم چون یه سریا باهاش آدم میکشن. خو تکلیف اونی که باهاش میوه پوست میکنه چی ...

لطفا هما این پستمو بخونن

ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخت میشم بقران

پای زندگیم وسطه خب من عصبی بودم یا دعوا کردم اینحا ی مشورت خاستم چرا باید بره سراسر

بخدا خاهرم وکیله با بدبختی شرکتش رو میدا کردیم که شکایت کردیم از نی نی سایت

صدبارم میام دادم ک حذف کنید بقران انگار ن انگار

توروخدا تاپیک زندگیتونو اینجا نزارید بدبخت میشید

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
مثل اینه بگین کلا چاقو نسازیم چون یه سریا باهاش آدم میکشن. خو تکلیف اونی که باهاش میوه پوست میکنه چی ...

فعلا جو اینجا اینه وقتی زن و مرد مشخص نیست وقتی هویت ها نامعلومه  نبودنش بهتره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقییییقا هربار چیزی میگیم نی نی یارا هدایت میکنن ب سمت چپشون

سر تبلیغا چقدر اعتراض شد🤦🏻‍♀️

خصوصا یه تبلیغ بود که خیلی منحرفانه بود

فک کنم بالای صد تا تاپیک زدن که بردارید

اخرشم بعد چند وقت به زور برداشتن

ولی الان دوباره یه مدته میزارنش 🤦🏻‍♀️

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم