2777
2789
مشکل از اونا نیست مه ماییم سرایطو بدتر نیکنن ما همچنان میایم و انگار نه انگار که چیزی شده

لطفا هما این پستمو بخونن

ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخت میشم بقران

پای زندگیم وسطه خب من عصبی بودم یا دعوا کردم اینحا ی مشورت خاستم چرا باید بره سراسر

بخدا خاهرم وکیله با بدبختی شرکتش رو میدا کردیم که شکایت کردیم از نی نی سایت

صدبارم میام دادم ک حذف کنید بقران انگار ن انگار

توروخدا تاپیک زندگیتونو اینجا نزارید بدبخت میشید

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
مثل اینه بگین کلا چاقو نسازیم چون یه سریا باهاش آدم میکشن. خو تکلیف اونی که باهاش میوه پوست میکنه چی ...

کشور ما کل قوانینش برای مریض ها و دروغ گوها نوشته شده. آدم های سالم باید رنج ببرن برای اقلیت مشکل دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا هما این پستمو بخونن ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخ ...

لینکشو به نی نی یار حذف تایپیک دادید؟ 

میتونین به کاربرام بگین براتون گزارش بزنن اون تایپیکو

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

هفته ای یه روز باز میشه انگار 😑🤦🏻‍♀️ اونم باید حتما تشخیص بدن تاپیک اطلاعات شخصی داره تا حذف کنن

روز ب روز مزخرف تر میشه !!!

مث بقیه چیزا...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
من تقریبا چهار ساله تو سایتم اندازه موهای سرم دیدم اعتراض کنن ولی اهمیت نمیدن کلا اعتراض سر هیچی ...

لطفا هما این پستمو بخونن

ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخت میشم بقران

پای زندگیم وسطه خب من عصبی بودم یا دعوا کردم اینحا ی مشورت خاستم چرا باید بره سراسر

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
فعلا جو اینجا اینه وقتی زن و مرد مشخص نیست وقتی هویت ها نامعلومه  نبودنش بهتره

همه رسانه ها هویت افراد نا معلومه 😑

توجیح نکنید حداقل

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

لطفا هما این پستمو بخونن ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخ ...

شکایت تون به جاییم رسید ؟؟

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

سر تبلیغا چقدر اعتراض شد🤦🏻‍♀️ خصوصا یه تبلیغ بود که خیلی منحرفانه بود فک کنم بالای صد تا تاپیک ز ...

اصلا تبلیغات هیچی چرا اون تایمی ک نی نی یار باید تاپیکو پاک کنه در اختیار خودمون نمیزارن؟ک حد اقل مطمعنیم پاک میکنیم نه اینکه چند ماه ی لینکو بفرستیم برا نی نی یار و پاکشم نکنه اخر سر ...ی مدت کلی اعتراض کردیم اخرم مونا تهرانی ی تاپیک زد همه چیو ماس مالی کرد 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
وای دقیقا الان من میخوام نصف تتپیکام پاک بشه چیکار باید کنم

لطفا هما این پستمو بخونن

یک ویژگی خوب دیگه که پیشتر بود سنجاق کردن تاپیک های مفید در بالای لیست هر موضوعی بود. سایت درباره ی محتوا هم احساس مسئولیت داشت. خواهش می‌کنم این ویژگی هم برگرده. نباید فقط تعداد بازدید مهم باشه.

لینکشو بزار خودمون گزارش بزنیم برات اگه انقد خطریه 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

به شکایتتون اهمیتی دادن؟؟

شاید چند نفر مثل شما شکایت کنن یه فرجی بشه 🤦🏻‍♀️

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

فعلا جو اینجا اینه وقتی زن و مرد مشخص نیست وقتی هویت ها نامعلومه  نبودنش بهتره

خب فضای مجازی کلا همینه. فرقی نداره نی نی سایت باشه یا تلگرامو واتساپ

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"