2777
2789

مادربزرگم یعنی مامان مامانم خیلی بین من و لون یکی نوه اش فرق میزاره اون ریخت و پاش میکنه منو نفرین میکنه خسته شدم یه خدا همش نفرینم میکنه اذیتم میکنه اون یکی نوه اش اذیتش میکنه میگه من کردم خیلی با حرفاش دلمو میشکونه من هم مشکل کنترل خشم دارم خیلی اوقات دهن جوابی میکنم مامانم هم میگه من نمیخوام توهین کنم من ۱۳ سالمه خیلی بین من و اون یکی نوه اش فرق میزاره و حس میکنم مامانم هم اصلا دوستم نداره لطفا نگین سنت بده و فلان میدونم ولی خیلی بع کمک نیاز دارم

کاربری دست دو نفره

سلام عزیزم جوابش رو نده آدم بزرگ ها وقتی حاضر جوابی کنی خیلی بدتر عصبی میشن چون تو جواب میدی به نظر مادربزرگت پر رو و بی ادب جلوه می‌کنی برای همین هست که بیشتر تقصیرات میفته گردن تو .سعی کن موقعی که اون یکی نوه میاد تو دید مادربزرگت باشی که ببینه ریخت و پاش ها مال  تو نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم جوابش رو نده آدم بزرگ ها وقتی حاضر جوابی کنی خیلی بدتر عصبی میشن چون تو جواب میدی به نظر ...

خیلی حرف خای بدی جلو همه بهم میزنه خسته شدم بخدا

کاربری دست دو نفره