2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6872 بازدید | 290 پست
ینی اگه شرایط را بپذیری مجبورت می‌کنه بری پایین؟ اگه تو حتی نری با اونا غذا بخوری شوهرت تا کی میخواد ...

عزیزم شرایطش قبول کنم بعد این همه خفت گفت برادرام میخوام اگه خونه جدا میخوای خونه پدر این حرفه آخه 

بعدش نخ مجبورم نمیکنه برم پایین ولی پایینم نرم براش مهم نیس خودش همش پایینه من بالا تنها و افسرده میشم جای نزدیک شون دور تر میشیم و خانواده اشم پایین نرم بدتر فک میکنن من مقصرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زن گرفته؟

خواسته حتما تفریحی کنار برادراش باشه چی بگم یعنی شاخ درمیارم شوهری به زنش بگه من با برادرامم تا ابد تو برو خونه پدرت خب مجرد میموند منم خونه پدر لقمه غذای بی منت حداقل بود

هربار این تاپیکا رو میخونم که شوهره فقط برا خوابیدن پیش زنش میره بقیه زندگیش و پیش ننه باباشه هیچ زندکی شخصی نداره

میگم خاک تو سر اون ننه بابا با این پسر بزرگ کردنشون 

یعنی چیکار کنم میگم ۳۵ سالمه شهر مام طلاق ننگه میگی چیکار کنم بین دو تا دره گیر کردم یا حسین کشتی نج ...

میشه طرفو کمتر جدی بگیری. خونه بابات که نمیتونی برگردی، طلاقم که بد میدونی، پشتوانه هم نداری، ازدواج مجددم که میگی نمیشه، شغلم که متاسفانه نداری، خب همونجا بمون اما اون غول بیابونی رو از دلت بنداز بیرون. بهش اهمیت نده به جهنم بره بچسبه به داداشاش، دو دوز دیگه زنای اونا جداشون میکنن از هم،حرف من اینه که همونجا بمون فکر کن جدا شدی ازش، از دلت بیرونش کن، یواش یواش میبینی کاراش برات مهم نیست خوشحالم هستی که وقتشو با خانواده ش بگذرونه، ریختشو کمتر ببینی، خودتو با کتاب سرگرم کن، دوره های آنلاین تراپی شرکت کن، فیلم ببین، با ۱۴۹۰ در تماس باش.....

خودتو قوی کن تا شرایط سختتو بتونی تحمل و مدیریت کنی. 

من دیشب گفتم خدایا تو این دنیای به این بزرگی هیچکی نیست منو بغل کنه، بیا و تو بغلم کن بیا آشتی کنیم.... توکل کردن به خدا و واگذار کردن امور به اون، در عین تلاش خودت بلای تغییر خودت، بالاخره یه راه چاره ای پیش پات خواهد گذاشت

میشه طرفو کمتر جدی بگیری. خونه بابات که نمیتونی برگردی، طلاقم که بد میدونی، پشتوانه هم نداری، ازدواج ...

عزمزمه برادراش ۵ تا مجرد بالای ۴۰ سالن تا همه اینا برن ۱۵ سال شاید بگذره چون تو ۵ سال هیچ کدوم نرفتن ۱۵ سال بعد جوونیم بره اهمیت برام نمیمونه مستقل شدن تازه شایدم زن نگیرن بمونن یکی دو تاشون 

همین تا خوندم فقط خواستم بنویسم که بچه دار نشو لطفا!

که دیدم اخرش رسیدی به بچه ،حتما تخت پادشاهیشون میمونه بی وارث که پسر میخوان حتما،یبار فکر نکنی با بچه دار شدن درست میشه که بدتر میشه،تا مستقل نشدی اخلاق شوهرت درست نشده بچه نیار،که بعید میدونم درست بشه ذات هر کسی درست بشو نیس شاید یه مدت کوتاهی تغییر کنه ولی دوباره برمیگرده به ذات اصلی خودش

شما هم سعی کن هر جور شده حتی با شغل خانگی پول دربیاری ،ادمینی و...شغل های اینترنتی و..

تا وقتی از نظر مالی مستقل نشدی اعتماد به نفس طلاق رو نداری

سلام مهریه چقدره؟ 

من جای شما بودم جدا میشدم با مهریه گرفتن و این ها بی خبر از همه  میرفتم تهران پانسیون 

اونجا دنبال شغل بودم و کار میکردم و گذران زندگی 

خیلی خانم ها اینجوری زندگی میکنند و از محل زندگی مزخرفشون فرار میکنن