2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6872 بازدید | 290 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق لب دره ای حتی اگه شوهرت بد باشه ببین چیه 

دعا می کنم خدا خودش بهت کمک کنه واقعا خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم در حق یکسری از هم جنس هام انقدر ظلم میشه 😔😔خدا خودش بهتون کمک کنه  و شادی رو به زندگیت برگردونه

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
با سلام و احترام   عزیزانم لطفا توجه بفرمایید  با رفتن سراغ رمال ها ، پای اجنه رو به ...

خیلی خیلی ممنون گلم خب اگه قبلا ندونسته رجوع کرده باشیم یا الان طلسم باشم چه کنم نوشتی کسی مراجعه کرده باشه تا ابد جن تو زندگیشه چه کنم جن و طلسم باطل بشه 

خب بالا تنها چه کنم دلم خوش باشه شوهر کردم آدم حساب نیستم نه نظری نه آینده ای باهام برنامه میریزه نه ...

نه من منظورم اینه تو هم برای خوردن پایین نیا، اگه نمیخوای جدا شی، مردتو کم کم توراه بیار سخته ولی شدنی یه

یه مدت تحمل کن نرو پایین ببین چی میشه.خودتا بی تفاوت نشون بده و باهاش بحث نکن  خودتو سرگرم کن ...

همین کار کردم گفت یا بگو با همین شرایط بیرون نری و خونه مستقل نباشه و مراسم ختم ها نیای و نظر زن تو زندگی مهم نیس کنار میای یا زنگ بزنم پدرت

نه من منظورم اینه تو هم برای خوردن پایین نیا، اگه نمیخوای جدا شی، مردتو کم کم توراه بیار سخته ولی شد ...

پایین نرفتم سه هفته گفت دیگه پایین برات احترام قائل نیستن مادرش میگه بیا پایین آخه چه کنم 

عزیز فقط قرآنی باشه رمال نمیخوام لطفا تو درخواست دوستی خواهری کن شماره اش بده

باور کن من از این درخواستای دوستی و اینا سرم نمیشه  نشونم بده، نمیدونم چیکار کنم ولی خب طرف رمال نیست خیالت تخت

اخه گفتم ۵ساله صبر کردم جای اینکه پشتم باشن خونه مستقل حقمه جوری رفتار کردن شوهرم برگرده بگه خونه پد ...

درسته حق داری مشکل تو بیشتر شبیه یه دندون لقه ک دست و پنجه باهاش فایده نداره و دندونیم ک لقه باید بکنی بندازی دور،درسته ک خیلی خیلی سخته اما به مرور زندگیت بهتر میشه به سن و سالت هم فکر نکن شاید خدا چیزای بهتری برات در نظر گرفته باشه

بچه ها خواهرا مستقل شدن اساسی ترین راه زندگی من بود تا چند تا مشکل با هم حل بشه هر جور این درخواست ب ...

نه نه نه اصلااااااااااااااااااا توی همچین وضعی بچه نیاریاااااا توروخدا اینکارو نکن چون هیچی بهتر نمیشه بدتر میشه فقط، اول باید تکلیف زندگیت مشخص شه

ینی اگه شرایط را بپذیری مجبورت می‌کنه بری پایین؟ اگه تو حتی نری با اونا غذا بخوری شوهرت تا کی میخواد به این وضعیت ادامه بده؟

من بهت توصیه میکنم بری تو سایت استاد شجاعی اونا بهت رایگان مشاوره میدن. چون شرایطت پیچیده اس واقعا ما نمی‌توانیم درست راهنماییت کنیم.

بعدشم هیچ وقت اجازه نده ترس از آینده باعث بشه تصمیم درست را نگیری.آینده دست تو نیست و تو نمیدونی که خدا چه چیزی برات رقم می‌زنه.