2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6872 بازدید | 290 پست
عزیزم بعد از طلاق پدر مادرت اجازه میدن سرکار بری؟

عزیزم من مشکلم اینه اصلا نمیشه بهشون گفت به شوهرمم میگم بیا توافق کن بهتر بشی زندگی میکنم میگه همینم که هستم فعلا راه پس و پیش ندارم به خدا سپردم اگه زندگی صلاحه زندگیم بهتر کنه اگرم چیز دیگه میخواد راضی ام به رضاش باور میکنین دیگه خسته ام از تلاش از صبر از دعا نایی ندارم میخوام هر راه صلاحه به آبروی امام حسین خودش معجزه وار جلوم بذاره بالاخره آدمم میخوام نفس بکشم یه شب بخوابم از ته دل شکر بگم نه همش بین چاه و چاله و چه کنم چه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینو قبول دارم وقتی کم محلی میکنم موقتی خوب میشه ولی خب اینم که برم و بعد قدرم معلوم میشه و پش ...

دورت بگردم بخدا میدونم توی چه شرایطی هستی ولی هیچوقت اینجوری فکر نکن، تو نمیبازی این برای تو و زندگیت یه بُرد حساب میشه، ولی خب در کل از اینکه توی فکر اینی ک زندگیتو نجات بدی بجای اینکه رهاش کنی خیلی خوشم اومد. اینجاس که باید بهت بگم فکر تغییر دادن شوهرتو از ذهنت بیرون کن و تغییرات رو از خودت شروع کن. درسته ک همسر تو مردیه ک اصلا وقتی برات نمیزاره ولی تو میتونی با ترفندای زیادی اونو به سمت خودت جذب کنی یه کتابی خوندم ک راجب زندگی زناشویی بود و بینهایت کتاب فوق العاده ایه اسمش راز شاد زیستن و نشاط کامل از مارابل مورگان هست بهت پیشنهاد میکنم حتما بخونیش شک ندارم که زندگیتو نجات میده و عاشق این کتاب میشی چون توی روابط زناشویی خیلی خیلی کارآمده. این کتاب مختص زنانیه که با تموم مشکلات نمیخوان از همسرشون جدا شن و هزاران جور ترفند داره ک میتونی همسرت رو تبدیل به اون چیزی کنی ک میخوای، این کتاب رو بخون اگه راه حل مشکلات زندگیتو پیدا نکردی هرچی خواستی به من بگو

اضافه کنم اینم یادم رفت اسمم صدا نمیزنه با اشاره دست و این و اون صدام میکنه خیلی خیلی ناراحت میشم من ...

درکت میکنم

فقط سعی کن هر جوری شده یه درامدی واسه خودت جور کنی

یه دعای محبت هم بگیرید

دورت بگردم بخدا میدونم توی چه شرایطی هستی ولی هیچوقت اینجوری فکر نکن، تو نمیبازی این برای تو و زندگی ...

زندگی خیلیا با خوندن این کتاب تغییر کرده حتی رو منی ک هنوز دخترم خیلی خیلی تاثیر گذاشته، میتونی به صورت اینترنتی هم بخونی کتابو

دورت بگردم بخدا میدونم توی چه شرایطی هستی ولی هیچوقت اینجوری فکر نکن، تو نمیبازی این برای تو و زندگی ...

عزیزم بعد این قضایا الکی یه روز خوب شد فرداش دوباره گفت یا با شرایط من زندگی میکنی یا زنگ بزنم پدرت یعنی قصد تغییر نداره آدمی خودش نخواد تغییر کنه کسی نمیتونه تغییرش بده به نظرت اگه بمونم چقدر تغییر میکنه واقعا نمیدونم برم یا بمونم خیلی خیلی دو راهیه بدیه گفت من نمیخوامت دیگه از بس غر غر کردی گفتم زن دیگه بگیری به صبوری من نیس درست غر غر کردم چون گوش ندادی خیلی محدودم کردی گفت من بعد تو هر کی زنم بدم باشه فقط تو نباشی همیشه قبلا من قهر میکردم خودش می اومد سراغم و میدونست اشتباه کرده الان میگه دیگه نمیخوام منت بکشم یا با زورام زندگی میکنی یا برو 

به نظرت بعد این حرفا موندن خفت نیس برای کی بمونی تلاش کنی کسی میگه من حاضرم بعد تو آدم بدی زنم بشه فقط تو نباشی هیچ وقت اینطور نبود سه هفته اس اینجور شده خب قبول من ۵سال زور کشیدم خواهش کردم صبر کردم همه راه رفتم تغییر نکرد این اواخر دیگه غر زدم تا بفهمه بریدم جای اینکه بگه حق با زنمه چیز زیادی ازم نخواسته یه زندگی معمولی حقشه یادفحش های پدر مادری بیفته بهم داد ولی به پدر مادرش فحش ندادم یعنی ذره ای ارزش ندارم برام تلاش میکرد

خصوصیات شوهرت تقریبا مثل شوهر منه ولی من به زور و با هزینه خانواده خودم رفتم دانشگاه البته ۸ ماهه ...

یعنی خونه پدرتی؟

یعنی همه شرایط من داری

فحش میده 

میگه بچه فقط پسر باشه

بیرون تنها نمیذاره برم

مراسم ختم با خانواده اش میره میگه با فامیل دشمنیم تو نیا

خونه مستقل گفت نمیگیرم تا ابد با برادرامم منم با مانتو

ارزش برای زن و نظر زن قائل نیس 

اسممو صدا نمیکنه 

زندگی خیلیا با خوندن این کتاب تغییر کرده حتی رو منی ک هنوز دخترم خیلی خیلی تاثیر گذاشته، میتونی به ص ...

چی دانلود کنم به نظرت کسی هر روز شوهره گوشی دیگه عادت گرفته دست بگیره بگه زنگ بزنم پدرت فرصت خوندن و پیاده کردن داره