2789

من کنکوریم دوهفته دیگه کنکور دارم یکی از فامیلا مهمون دعوتمون کرده بعد عموهام اینا واسه هماهنگ شدن رفتن زنگ میزنن به بابام 

بابامم هی میگه نه دخترم کنکور داره نمیدونم دیگه چیزی نمونده فلان(بچه ها گفتن این چیزی نداره ولی اصلا عموهام ادم بی سوادین منطق درست حسابیم ندارن بابامم یجوری میگه انگار من قراره پروفسور بشم) 

اصلا درک نداره بچم با این حرفا استرس می‌گیره بهش گفتم چندبار به کسی نگو بچم واسه کنکور میخونه بلکه اصلا در نیومدم عابروم رفت جلوشون

اینم اصلا نمیفهمه با این حرفا همش ذهنم درگیر میشه این به همه جار زد من واسه کنکور میخونم اگه در نیومدم میخوام چی بگم بهشون و.... 

چرا باباها اینطورین؟ من خیلی ادم استرسیم خیلی رو خودم کار میکنم استرسمو کنترل کنم این روزای باقی مانده رم بخونم تموم شه اما ایشون همیشه میرینن تو اعصاب من

وای خیلی بابای خوبی داری قدر نمیتونی 

قدر چیو بدونم دقیقا؟ چند بار بهش گفتم از این حرفا نزن من استرسیم بدتر میشم اصلا نمیفهمهههههه

فکر میکنه پس من اینهمه درس خوندم حتما یه رشته خوب قبول میشم در حالی که اینطوری نیست اصلا اخرش یه کاری میکنه به حاطر همین استرس اینکه قبول نشدن فامیلا چی میگن سکته میکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه