2777
2789

معجزه داره اونم تو ۱۴۰۰ سال پیش واقعا مغزم سوت میشه روز ب روز داره ایمانم بهش قوی تر میشه😭🥺

تو این آخری مطالعاتی که کردم یکیش این ک طبق آیات ۱-۲سوره تکویر اومده ک خورشید و ستارگان در آستانه قیامت خاموش میشوند و طبق علم هم بخوایم بگیم ینی طبق نظریه ۸۰ سال پیش انیشتین طبق تبدیل ماده به انرژی و برعکسش حجم خورشید دائما درحال تجزیه و تشعشع و تبدیل به انرژیه یعنی درواقع خورشید جرمش بخاطر تبدیل هیدروژن به هلیم ک در اثر این تبدیل هم انرژی زیادی آزاد میشه ، کاسته میشه..البته حجم و جرم خورشید ب قدری عظیمه ک زیاد تغییری توش مشاهده نمیشه ولی در دراز مدت عاقبت کم نور بی فروغ میشهه ک قرآن هم ۱۴۰۰سال پیش اشاره کرد ک روزی خواهد امد ک خورشید کدر خواهد شد ک این با علم امروز هم کاملا هماهنگه... خدایاشکرتتتتتت.

این تاپیک هارو میزنم اینجا بمونه ک همیشه ب خودم یاد اوری کنم قدرت و معجزه خدا و قرآن رو و نیرو میگیرم ازینکه خدا هست و خدا هست و خدا هست🥺❤

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

یه ویدیو اخیرا دیده بودم

که میگفت سوره قمر آخر همه ی آیه هاش با حرف ر تموم میشه

قمر هم به معنی ماه هست

و دقیقا شکل ماه مثل حرف ر🌙

خدا خیلی نشونه گذاشته واسه واقعی و هوشمندانه بودن کتابش

حیف ک ما دیر میفهمیم

قربون این مطالعه ات بشم

امروز هم یادت کرده بودم اتفاقا ولی کاربریت یادم نبود

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ویدیو اخیرا دیده بودم که میگفت سوره قمر آخر همه ی آیه هاش با حرف ر تموم میشه قمر هم به معنی ماه ...

قران پر از معجزه و اسرار کشف نشده س . ممنون عزیزم نمیدونستم اینو 🥺❤

قربون این مطالعه ات بشم امروز هم یادت کرده بودم اتفاقا ولی کاربریت یادم نبود

خدا نکنه مهربون.  اتفاقا وقتی تاپیک زدم به یادت بودما خیلی دلم میخاست باشی خداروشکر اومدی یادمه خیلی علاقه داشتی😍

بله عزیزم  منم در حد خودم مطالعه و تحقیق میکردم از شگفتی فشارم میوفتاد.... که چققققدر قران کتا ...

اره واقعا انقد ک خوبن و زیاد دلم میخاد همشونو ی جا داشته باشم و هی یاد آوری کنم و لذت ببرم. 🥺🤯

خدا نکنه مهربون.  اتفاقا وقتی تاپیک زدم به یادت بودما خیلی دلم میخاست باشی خداروشکر اومدی یادمه ...

دل به دل راه داره

آره خیلی دوست دارم آخه فرصت نمیشه این ها رو بخونم 

تازه سوره طاها رو تموم کردم

رفتم سراغ مریم

خیلی سوره طاها رو دوست داشتم تفسیر محسن قرائتی رو

لامصب صد تا چیز توی لیستم هست فرصت نمیکنم بخونمشون😑😂

تفسیر قرآن 

نهج البلاغه 

صحیفه سجادیه 

خود تفسیر قرآن یه چیزه فکر کنم یک سال طول بکشه 

به هر حال ممنونم کار رو واسمون راحت میکنی🥰

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
دل به دل راه داره آره خیلی دوست دارم آخه فرصت نمیشه این ها رو بخونم  تازه سوره طاها رو تموم ک ...

یسس😍😁

اوووو ایولا بابا تبریک میگمم آسته آسته برو بزار ماهم برسیییم😁😁 عجب لیست پر باری فک کنم باید از لیستت ایده بگیرم و هم لیست بشیم 😁 . منم فعلا دارم همین قرآن رو میخونم بقول تو واقاا هزار سال طول میکشه هرچی بیشتر بخونی بیشتر میفمی ک انگار نخوندی😂😑

پس هدف بعدی سوره طاهاس حتما باید معنی و تفسیر جالبی داشته باشهه 😁😁

خواهش میکنم عزیزم خیلی خوشحال میشم اتفاقا میبینممم انقد علاقه داری و توم مثل من زوقشونو میکنی 😍

قربونت عزیزم یه معجزه ی دیگ ایی که اخیرا خونده بودم

چقدر هم دقیق اشاره کردههههه . ممنون عزیزم بازم ازینا دیدی تو همین تاپیکم بفرست خیلی خوشحال میسم😍🥺

یسس😍😁 اوووو ایولا بابا تبریک میگمم آسته آسته برو بزار ماهم برسیییم😁😁 عجب لیست پر باری فک کنم ب ...

😁😁😁اخ آخ دقیقا هر ایه اش انقدر درس داره پن چند روز گیر یه سوره بودم😌😌

وای کاش حافظه ام بلند مدت بود🥺🥺

آره بذار برنامه بعدی😋

ای جانم ای جانم

از اینکه تفاهم داریم باهم ذوق میکنم🥰

حتما عزیزم راستی پروف و اسمت خیلی باحاله😅😂منو یاد کراش بچگیم (لی مین هو) انداخت

اره واقعا تو بگو لی مینهو کراش کی نبود البته دیگه الان روش حساب نکن زن داره اونم ۲ تا @کیدارمر‍ 😂