2777
2789
عنوان

زندگی در دزفول

8260 بازدید | 134 پست

خودم قمی هستم ولی عرب عراقم در اصل قم بزرگ شدم شوهرم تهرانیه برای کار باید بیاییم دزفول همش نگرانم نکنه شهر مثل قم یا تهران نباشه ؟؟

دانشجوی ارشد هم هستم مخوام انتقالی بگیرم واسه اهواز !

کلا میشه در مورد شهر دزفول بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ مردمش که خیالت راحت 

از جنوبی خونگرم تر مهمون نواز تر وجود نداره رو زمین و تو ایران

شهرشم عروس خوزستانه شنیدم

شهر قشنگیه

کلا خوزستان خیلی خوبه طبیعیت و جاهای قشنگی داره

مردمشم ک بهتر

خودمم شمالی ام

من دخترِ ایرانم✨
از لحاظ مردمش که خیالت راحت  از جنوبی خونگرم تر مهمون نواز تر وجود نداره رو زمین و تو ایران ش ...

شمال ک عشق ولی نمی‌توانم با رطوبت کنار بیام تهش ی هفته میمونم برمیگردم .

ولی خب میگن امکانات ندازه این برام سواله؟

مردمش فکر اقتصادی دارند هر کجای شهر خرید کنی قیمت یکیه، قیمت اضافه ازت نمی گیرند تخفیف هم نمیدن

باشگاه ومرکز خریدش خوبه؟؟مهد چی ؟رستوران واین‌چیزا چی ؟

من تا حالا جنوب نرفتم راستش 

از لحاظ مردمش که خیالت راحت  از جنوبی خونگرم تر مهمون نواز تر وجود نداره رو زمین و تو ایران ش ...

وای من نظراتتو در مورد اطلاعات داشتن از مردم ایران میبینم خیلی خوشم میاد😍😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
یعنی چی؟ 

خدای کار و فکر اقتصادی اند

پرتقال دزفول جهانیه

از کودکی شم اقتصادی دارند. از شهرهای همجوار خرید نمی‌کنند تا پول در شهر خودشون هزینه و باعث رونق بشه

تره‌بار و سبزی و میوه‌اش نمونه است. مردم منضبطی داره از نظر اداری

شمال ک عشق ولی نمی‌توانم با رطوبت کنار بیام تهش ی هفته میمونم برمیگردم . ولی خب میگن امکانات ندازه ...

خب صددرصد امکانات تهران رو نداره

تهران پایتخته و کلانشهر

ولی نسبت به بقیه شهرا چیزی کم نداره

خوزستان بااینکه پرمنابع ترین استان ایرانه و الان باید درحد نیویورک و سئول میبود در حقش کم لطفی شده 

و منظورتون از امکانات چیه؟ 

من دخترِ ایرانم✨
الهی دورت بگردم من😍😂❤❤

خدانکنه قربونت 😂⁦❤️⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!