2777
2789

ناز؟

ادا؟

شوخی میکنی؟

هه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه چه دلشون خوشه گوربابای هف جدوابادشدهر

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هیچی کارای خونه رو میکنم سر کار میرم نه برا بچه کار خاصی میکنه نه غذای از بیرون می‌خره اینا همه ا ش رویاس

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

هنوز ازدواج نکردیم ولی واقعا هوامو تو این دوران داره... 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

زیر یک سقف نرفتیم 

ولی خیلی لوس و احمق میشم اون دوران 

واقعا درکم میکنه مواظبمه چیز میز میخره و.... 

ولی من بازم میرینم بهش بخاطر اینکه خل میشم اون دوران 

دوران سمی برای من😂😂😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اصلا خبردار نمیشه کی شروع میشه کی تموم 

مگه میشه سرد مزاجه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات