2777
2789
بازم خوبه شما انصاف دارید گلم ما هرچی خرج جدید پیش میاد مثل آسانسور مدیر ساختمون جداگانه ازمون پول م ...

ماهم مینویسیم ولی کیه ک بده چرا بعضیا میدن بعضیا ن واحد یک ک خودشو راحت کرده میگ ما آسانسور استفاده نمی‌کنیم پولش نمی‌دهیم در صورتی ک بالا پشت بوم کولر دارن مگ میشه استفاده نکرد ساختمون شمام اینطوره

😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چطور توی صندوق هیچی نیست  ما حداقل ۲۰ میلیون توی صندوقمون هست تازه مدیر ساختمون میگه کم ...

بیچاره اونایی که مستاجرن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
بیچاره اونایی که مستاجرن

دقیقاااا

یک ماه پیش شوهرم به مدیر ساختمون گفت ما صاحب خونه ایم به نفع ما هست ولی این مستاجر ها سر سال میخوان برن حق الناس هست که اینقدر شارژ رو گرون کردی و همه ش رو میریزی توی صندوق 

گفت قانونش همه جا همینه توی ساختمون هم دعوا درست نکنید بقیه هی بیان بگن شارژ زیاده 

بعدش هم به مستخدم گفت هفته ای یک بار بیاد به جای دو بار

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

مسخره نمیکنن؟؟ حرصم گرفته البته بعضیاشون خوبن اون بعضیا ک نمیدن رو در رو خوبن فقط پول نمیدن چیکارکنی ...

نه گلم اینطور جملات رو زیاد دیدیم خب چرا مسخره کنن

اتفاقا خیلی هم رسمی و محترمانه و خوبه

دقیقاااا یک ماه پیش شوهرم به مدیر ساختمون گفت ما صاحب خونه ایم به نفع ما هست ولی این مستاجر ها سر س ...

آره

چه خانواده منصفی هستین

نه که ما خودمون مستاجریم از دلشون میام😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
آره چه خانواده منصفی هستین نه که ما خودمون مستاجریم از دلشون میام😂

آخه خودم یه زمانی مستاجر بودم 

دقیقا یادمه وقتی می‌خواستیم از اون خونه بیایم بیرون و خودمون خونه خریدیم 

توی صندوقشون سال ۹۸ که همه چی ارزون تر از الان بود ۱۰ میلیون داشتن و میخواستن دکوراسیون و نمای داخلی راهرو ها رو شیک کنن من اون موقع بهشون گفتم راضی نیستم این درست نبود با کلی اجاره خونه اینقدر بهمون ظلم کردید 

نه گلم اینطور جملات رو زیاد دیدیم خب چرا مسخره کنن اتفاقا خیلی هم رسمی و محترمانه و خوبه

یا بنویسیم بدلیل همکاری نکردن در پرداخت  هر اتفاقی مثل خرابی آسانسور یا قطعی آب برق گاز و... در مسولیت مدیر ساختمان نمی باشد 

😐
آخه خودم یه زمانی مستاجر بودم  دقیقا یادمه وقتی می‌خواستیم از اون خونه بیایم بیرون و خودمون خو ...

عاره واقعا زور داره

ما میریم هر خونه ای اونجا رو آباد میکنیم تمیز میکنم سر یال میریم بعدی

خدایی ؟ یکم جمله بندیشو میگی چطور بهتر کنم؟

آره گلم عالیه 

به علت بدهی ساختمان و عدم همکاری ساکنان محترم در پرداخت قبوض آب،برق،گاز در صورت قطع آب،برق،گاز و خرابی آسانسور مدیریت هیچ گونه مسئولیتی را به عهده نمیگیرد لطفا در اسرع وقت اقدام به پرداخت بدهی کنید 

بعدش ماه آینده که قبض اومد بگو نمیدمش تا همه پولشو بدن و فقط هم تا فلان تاریخ وقت داره