2777
2789

هم محترمانه باشه هم حساب ببرن

انقد ساکت مونده شوهرم روش سوار شدن شوهرم میخواد مدیریت پس بده ولی اول باید کاری کنیم اونا تسویه کنم بدهی قبلیشونو فقط بگید چی بنویسیم

😐

لیست کنیدهمه واحد ها رو با نامشون و قبض آب و برق و‌گاز. اونهایی که دادن تیک بزنید اونایی که ندادن نزنید. 

باهاشون تماس گرفتید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول اسمشونو نگید توی برد 

فقط بنویسید  از ساکنان محترم ساختمان خواهشمندیم تا پایان ماه اقدام به تسویه قبوض ( آب ، برق ، گاز) کنند بعد اگه گوش ندادن به خودشون شخصا بگید

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

تو ساختمون مام یکی هست یکساله شارژ نداده انقدم زبونش درازه فقط خرج میتراشه دلم برا مدیر ساختمون میسو ...

اره حالا مدیر ساختمونم نفعی نمیبره فقط اعصاب خورد کنیه اصن خودشون بزور مدیرمون کردن چ متنی بنویسیم بنظرت

😐

داداشم اینا تو ساختمون قبلی یه لیست زده بودن در آسانسور هر واحدو با تاریخ واریز شارژ مینوشتن شمام بنویسین شاید دید و خجالت کشید 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اینو ک همیشه میکنیم می‌خوام ی متن زیرش بنویسم 

واحدهایی که تا اخر هفته یا ماه تسویه نکنن اجازه استفاده از آسانسور و دیگر امکانات ساختمان رو نخواهند داشت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم اول اسمشونو نگید توی برد  فقط بنویسید  از ساکنان محترم ساختمان خواهشمندیم تا پایان ...

اینو نوشتم قبل عید اومدم بعد عید دیدم برگه اصن نیست دوباره الان همونرو جمع بندی کردم نوشتم هرواحد چقد باید بده فقط زیرش ی متن می‌خوام بنویسم بدن دیگ خجالت بکشن حیف ک مالکیم اینجا نمیشه دعوا کرد آخه بدهی قبلی انباشته شده تو کارت ساختمون هیچی نیست ی وقت اتفاقی بیفته از کجا بدیم

😐
اینو نوشتم قبل عید اومدم بعد عید دیدم برگه اصن نیست دوباره الان همونرو جمع بندی کردم نوشتم هرواحد چق ...

یا خدا چطور توی صندوق هیچی نیست 

ما حداقل ۲۰ میلیون توی صندوقمون هست تازه مدیر ساختمون میگه کمه 🤦🏼‍♀️

ی نفهم این آخه قبل عید آسانسور گیر کرد هرچی بود خرج اون شد 

بازم خوبه شما انصاف دارید گلم ما هرچی خرج جدید پیش میاد مثل آسانسور مدیر ساختمون جداگانه ازمون پول میگیره 

سهم هر واحد رو می‌نویسه روی برد واسش کارت به کارت میکنیم 

یا خدا چطور توی صندوق هیچی نیست  ما حداقل ۲۰ میلیون توی صندوقمون هست تازه مدیر ساختمون میگه کم ...

بنویسم ب دلیل همکاری نکردن در پرداخت ..وتحویل مدیریت باید تا فلان تاریخ تسویه شود

😐

برآورد هزینه کنید ندادن شکایت کنید دادگاه اب و برقشون رو قطع میکنه

من معمولا افرادی ک پول شارژ رو دیر میدن محترمانه تذکر میدم نشد اسمشون رو مینوسم رو تابلو ک همه ببیند