2777
2789
عنوان

شستشوی مانتو کرپ ندا کره

183 بازدید | 17 پست

دوستان مانتو جنس کرپ ندا خواستم با دست بشورم که خراب نشه، تو یه لگن آب سرد پودر ماشین و نرم کننده لباس ریختم بعد مانتومو گذاشتم داخلش موند، بعد چنددقیقه که رفتم دیدم لکه های سفید روش مونده هرکار کردم پاک نشد، انداختم تو ماشین با آب خالی سرد ۱۵ دقیقه شست ولی بازم لکه ها نرفتن، چه غلطی کنم؟ ۲۸۰۰ پول مانتو دادم😢

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباس های حساس که زیاد کثیف نباشه فقط نیاز به آبکشی داشته باشه مثلا مانتو با شامپو میشورم اصلا خراب نمیشه 

پودر و مایع لباسشویی لباس های حساس رو خراب میکنه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
پودر ماشین چرا؟  هر لباسی میخوای با دست بشوری آب سرد و نرم کننده همین

اخه یه کم کثیف شده بود خبرم گفتم تمیز بشه یه کمم پودر ریختم اخه همیشه چادر مشکیمو اینجوری میشستم هیچیش نمیشد نمیدونم چرا این مانتوم لک افتاد

من لباس های حساس که زیاد کثیف نباشه فقط نیاز به آبکشی داشته باشه مثلا مانتو با شامپو میشورم اصلا خرا ...

الان چیکار کنم به نظرت؟ با چی بشورم که بره، مایع لباسشویی خوبه؟ یا مشکین تاژ؟ 

الان چیکار کنم به نظرت؟ با چی بشورم که بره، مایع لباسشویی خوبه؟ یا مشکین تاژ؟ 

اگه مشکیه با مشکین تاژ بشور

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

موقع شستشو با دست، پودر و مایع نرم کننده رو نباید هم‌زمان استفاده کنی. اگه میخوای لباس رو با دست بشوری اول پودر رو توی آب حل کن بعد لباستو داخلش بذار وقتی تمیز شد، کامل آبکشی کن. حالا توی لگن آب و مایع نرم کننده رو خوب مخلوط کن بعد لباستو داخلش بذار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه بعد یه بار آبکشی کن و تمام.