2777
2789

خب!امروزم دوباره همون مهمون قبلی رو داریم تا روزی که بمیره!چیه خیلی طول میکشه؟نهخیالتون تخت نهایت تا دوسال دیگه زندس

خیلی شانس آوردین که برنامهتصویری نیست چون مهمونمون امروز خیلی پکره و اصلا چهره دیدنی ای نداره😞

-خب میخواستم امروز اذیتت کنم ولی چون مهمونمونی و اصلا خوب به نظر نمیای دلم نمیاد سر به سرت بذارم

-خیلی بی نمکی

-خب بگو چیشده از اون من انجامش میدمات بگو چیکارکردی امروز

-عام..هیچی

-واقعا هیچی؟الحق که بابات راس میگه باید بفرستتت سرکار چون عرضشو نداری

-😑

-خب حالا که حرفی نداری من سوال میپرسم...امروز یکی گفت یکی از چیزایی که میخوای تا قبل مرگت انجام بدی خیلی بیشتر از اینا وقت میخواد...خب فازت چیه پس؟چجوری میخوای انجامش بدی

-وای اونو ولش کن اون کاری جز حرف مفت زدن بلد نیست و هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداره...دراومده بم میگه میخوای پیامبر بشی:/

-خب تو که میدونی بگو چقد طول میکشه

-زمان مشخصی نداره برا هرکس فرق داره😏😂😂عالی شد حتما برای تو یه روز طول میکشه

-خیلی بیشتر اینا...

-من که چشم آب نمیخوره تو کاری کنی

-ببینم تو مریضی چیزی هستی؟

-بهرحال باید برنامه بیننده داشته باشه نونمو از کجا دربیارم...توام که هیچی به هیچی داغونی کلا.ما رو ببین کیو کردیم مهمون برنامه

-خدایا باورم نمیشه...خودم ناراحتم از این قضیه

-خب یه غلطی بکن

-باشه

-باشه و زهر مار...

-چرا نمیفهمی خودمم میخوام....اصن میدونی چیه بشین و تماشا کن.اون بت گفته بیشتر دوسال میشه؟باید کمتر دوسال انجامش بدم

-چون مهمونی هیچی نمیگم میذارم فردا بگم

-هیس

خب...شنونده های عزیز ببخشید که فقط شاهد یه دعوا بودین...

👨‍🦯ویوی برنامهرو نبرید پایین تا آدم شه

بهش نگین ولی من به این مهمونمون یکم امید دارم

پ.ن:کسی قرار نیس بمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.