2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خداروشکر کمی حرف زدم در مورد موضوعی که خیلی سخت بود حرف زدن در موردش

همیشه بنویس چیزای سختو

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
حتما  برام دعا کن عاقبت بخیر بشم

میشی عزیزم

فقط یاد بگیر و تلاش کن

کسایی ک آسیب دیدن معمولا رفتارشون تند میشه

مراقب باش با همسرت تند رفتار نکنی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
میشی عزیزم فقط یاد بگیر و تلاش کن کسایی ک آسیب دیدن معمولا رفتارشون تند میشه مراقب باش با همسرت ت ...

آره عزیزم اتفاقا درست میفرمایید 

من خیلی وقتها خشم زیاد تجربه میکنم 

برام دعا کن 

آره عزیزم اتفاقا درست میفرمایید  من خیلی وقتها خشم زیاد تجربه میکنم  برام دعا کن

راهنمایی بگیر حتما

ان شااللخ خوشبخت میشی و تمام سختیای گذشتت حبران میشه

جدیدا دیندار شدم  و خیلی بهترم اما هر وقت قران میخونم و به آیه و به والدین احسانا میرسم  ...

اها

پس ملیونها آدمی ک دین ندارن و آیه رو نمیخونن احساس ندارن؟؟

پدر مادر باید مادری کنه

اونا خواستن شما بدنیا بیای

پس باید مراقبت باشن و از روحت مراقبت کنن

اینکه فقط یکیو بدنیا بیاری ک نمیشه پدر مادر بودن

اها پس ملیونها آدمی ک دین ندارن و آیه رو نمیخونن احساس ندارن؟؟ پدر مادر باید مادری کنه اونا خواست ...

نمیشن ؟؟ اما میشن 

اونا باعث شدن من به وجود بیام 

کناب در آغوش نور رو بخونید 

ومن برای اینکه ارتقا پیدا کنم و  از نشر آگاهی رشد کنم باید ببخشمشون و بهشون نیکی کنم 

که متاسفانه توانسو ندارم 

فکر کنم که شما هم خشم نهفته دارید و همدردیم

نمیشن ؟؟ اما میشن  اونا باعث شدن من به وجود بیام  کناب در آغوش نور رو بخونید  ومن ...

اتفاقا اصلا نیازی نیست ببخشیشون

فقط باید کمرنگشون کنی

خیلی کارا رو نمیشه بخشید

بله من اوضاعم خیلی بد بود

اتفاقا اصلا نیازی نیست ببخشیشون فقط باید کمرنگشون کنی خیلی کارا رو نمیشه بخشید بله من اوضاعم خیلی ...

عزیزم من بحثم اونا نیست 

من بحثم خودم هستم میخوام یک انسان رشد یافته و درست درمون باشم که هیچ کس و هیچ چیز نتونسته از خوبی و درستیش کم کنه 

اگه میخوام ببخشم و خوبی کنم بهشون فقط به خاطر رستگاری خودمه ، ته خوب بودنو میخوام