2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای داغون داغونه افتضاااحممم💔😭😭🥲🤦🏻‍♀️😞 هی میخام بخونم تمرکزم می‌ره هی فک میکنم نمیشه هی حالم بد میشه ناامید زیاد میشم برنامه ندارم مشاور ندارم پشت تجربیم .. روزی ی ساعتم ب زووور😐🤦🏻‍♀️😢😢چیکار باید کنم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

مشاور بگیر عزیزم مشاور 💚

مخالفه بابام برا هزینه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

مخالفه بابام برا هزینه

تا چقدر میتونی گلم؟  

منم پول الکی خیلی دادم برا مشاور و هر موسسه ای 

اما آخرش یکی و پیدا کردم خیلی باهام راه اومدن خیلی هم کمکم کردن. میتونی باهاشون در ارتباط باشی و از شرایطت بگی و برای تیر نتیجه خوبی بگیری 

از پایه چطوری؟ 

تا چقدر میتونی گلم؟   منم پول الکی خیلی دادم برا مشاور و هر موسسه ای  اما آخرش یکی و پید ...

مجازین؟ من ک والا شرایط مون اصلا خوب نیست از لحاظ مالی، بابامم کلا راضی نمیشه .. میگه خودت بخوان..داغونم داغون افتضاح ینی فک کن زیر ده درصد

تا چقدر میتونی گلم؟   منم پول الکی خیلی دادم برا مشاور و هر موسسه ای  اما آخرش یکی و پید ...

اسمش چیه میتونی معرفی کنی به منم

ماهی چقده هزینش؟

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
مجازین؟ من ک والا شرایط مون اصلا خوب نیست از لحاظ مالی، بابامم کلا راضی نمیشه .. میگه خودت بخوان..دا ...

عزیزم خدا مهربون ترینه برای ما 

پر قدرت بخون در اندازه توانت و همش بگو خدایا کم من و کرم تو مطمئن باش بهترینا برات رقم میخوره 

اگر خودت کم نزاری 

ببین سرنوشتته دیگه 

اگه کم نزاری کم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز