2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای داغون داغونه افتضاااحممم💔😭😭🥲🤦🏻‍♀️😞 هی میخام بخونم تمرکزم می‌ره هی فک میکنم نمیشه هی حالم بد میشه ناامید زیاد میشم برنامه ندارم مشاور ندارم پشت تجربیم .. روزی ی ساعتم ب زووور😐🤦🏻‍♀️😢😢چیکار باید کنم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

مشاور بگیر عزیزم مشاور 💚

مخالفه بابام برا هزینه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

مخالفه بابام برا هزینه

تا چقدر میتونی گلم؟  

منم پول الکی خیلی دادم برا مشاور و هر موسسه ای 

اما آخرش یکی و پیدا کردم خیلی باهام راه اومدن خیلی هم کمکم کردن. میتونی باهاشون در ارتباط باشی و از شرایطت بگی و برای تیر نتیجه خوبی بگیری 

از پایه چطوری؟ 

تا چقدر میتونی گلم؟   منم پول الکی خیلی دادم برا مشاور و هر موسسه ای  اما آخرش یکی و پید ...

مجازین؟ من ک والا شرایط مون اصلا خوب نیست از لحاظ مالی، بابامم کلا راضی نمیشه .. میگه خودت بخوان..داغونم داغون افتضاح ینی فک کن زیر ده درصد

تا چقدر میتونی گلم؟   منم پول الکی خیلی دادم برا مشاور و هر موسسه ای  اما آخرش یکی و پید ...

اسمش چیه میتونی معرفی کنی به منم

ماهی چقده هزینش؟

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
مجازین؟ من ک والا شرایط مون اصلا خوب نیست از لحاظ مالی، بابامم کلا راضی نمیشه .. میگه خودت بخوان..دا ...

عزیزم خدا مهربون ترینه برای ما 

پر قدرت بخون در اندازه توانت و همش بگو خدایا کم من و کرم تو مطمئن باش بهترینا برات رقم میخوره 

اگر خودت کم نزاری 

ببین سرنوشتته دیگه 

اگه کم نزاری کم