2777
2789
عنوان

برای بار دوم پریود شدم

31 بازدید | 7 پست

قرص ال دی می خوردم بعدش قطع کردم (۳ دوره برای تنبلی تخمدان استفاده کردم)  الان که قطع کردم پریود شدم البته ۳ یا ۴ تا از بسته ۴ ام رو خورده بودم الان ایراد داره یا طبیعیه چون قطع کردم؟

نباید یر خود قطع کنی باید ۲۱ تا رو بخوری و زمان بدی برای پریود فکر کنم از روز ۵ پریود خورده میشه

ارع اشتباه کردم که یهو قطع کردم الان چی کار کنم پریود شدم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود رو که دیگه شدی و ماریش نمیشه کرد بزار همون روز ۵ قرص بخور که پریودهای منظم و کننرل شده ای داشت ...

اخه دکتر گفتش دیگه نخور من واسه اینکه جوش داشتم یک کم خودم ۴ روز خوردم بعدش دیگه  نخوردم الانم پریود شدم 

نخورم دیگ ؟

اخه دکتر گفتش دیگه نخور من واسه اینکه جوش داشتم یک کم خودم ۴ روز خوردم بعدش دیگه  نخوردم الانم ...

اگه دکتر کفته نخور ادامه نده فقط بزار دریودت تمام بشه و‌حتما قرص اهن بخور چون دوبار پریود شدی کم خون نشی