2777
2789
عنوان

فرهنگ آپارتمان نشینی

434 بازدید | 29 پست

من طبقه اولم و صابخونه. شاغل و باردار هم هستم و به شدت نیاز به استراحت آخرهفته ها دارم. 

یک ماهه همسایه جدید واسه طبقه بالا اومده. به خدا یه آخر هفته از دستش آرامش نداشتم. خودش بچه نداره وقتی اومد خیلی خوشحال شدم. ولی کل آخر هفته ها مهمون هاش با بچه کوچیک میریزن اینجا. از ۷ صبح  روز تعطیل که شروع میکنه با سروصدای زیاد جاروبرقی کشیدن و تمیزکاری. نمیتونم بخوابم. از اونور از ساعت ۲ بعدازظهر اینا مهموناش میان تا ۱۲ شب ، بچه‌ها عین اسب میدوین تو خونه. راستش طی ده سال اخیر همچین بی فرهنگی از همسایه هام ندیده بودم. واقعا نمیفهمن؟ میترسم برم بگم بیشتر لج کنن. از عید تا الان همش دارم حرص میخورم

اتفاقا بنظرم تذکر بدید

با احترام که بدشون هم نیاد

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تذکر بدی حتما 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مهمونو که نمیتونه کاری کنه

چرا نمیتونه. حتما آشنای صمیمی هستن که هرآخر هفته اینجان. من همیشه خیلی حواسم به بقیه بود. نمیدونم چرا شانسم اونم تو این دوره حساس اینطوری برام اومد.

به مدیر ساختمون بگین تو برد یا آسانسور یه برگه بزنه و روش بنویسه از این ساعت تا این ساعت نباید یه سری کارا انجام بشه

صدای جاروبرقی تو خونه بالاییش هم میره و صداشون

وضع قوانین کار مدیر ساختمونه از اون بخواین

اتفاقا بنظرم تذکر بدید با احترام که بدشون هم نیاد

آره همسرم خیلی صلح جو هست. ولی امشب به همسرم گفتم اگه نگی خودم میگم. من تو این شرایطم خوابم خیلی بهم ریخته شده، اصلا کم خوابی هفته ام جبران نمیشه.  

ماهم سه سال به خانواده گاوه چهارنفره اومدن بالاسرمون اینقدر اذیت میکنن امروز روزه بودم بعدازظهری نذاشتن چشم روهم بزارم

بالاخره پیامش دادم ولی همچنان ادامه دادن تا همین الان که دارن مثل گاو راه میرن بالای سرمون 

من‌که واگذار کردم بخدا 

چون ازهرراهی رفتیم فایده نداشت

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
هر هفته ؟!! تونوقت این خودش نمیره فقط بقیه میا ؟! امکان نداره ! مگه پیر باشن ک بچه ها و نوه ها بیان

همیییینو بگو. دقیقا امشب داشتم به همسرم میگفتم اینا مستاجرن. چطور هیچوقت خودشون نمیرن. معمولا خانواده ها هوای مستاجرا رو دارن. هر آخر هفته آخه مهمون!! با این هزینه های بالا

آره همسرم خیلی صلح جو هست. ولی امشب به همسرم گفتم اگه نگی خودم میگم. من تو این شرایطم خوابم خیلی بهم ...

👌🏻 بله کار درستی میکنید

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»