2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدم !

3274 بازدید | 54 پست

به شدت احساس ضعف اعصاب دارم چیکار کنم بهتر بشم دخترم به شدت اذیت کن هست و نق نقو از خواب بیدار میشه با ناله و نق نق همراهه شوهرم کلا در حال فراره که کمتر ببیندش!

امشبم تنهاییم شوهرم تعطیلات رفت مسافرت دو روزه که کمتر درکنار ارغوان باشه منم تنهایی از صبح به هزار سازش رقصیدم اما دیگه بریدم موقع خواب حرفهای تلخی بهش زدم گفتم خیلی بده و چرا انقد اذیتم میکنه گفتم براش قصه و لالایی نمیگم و فقط کنارش دراز میکشم تا خودش بخوابه خیلی اصرار کرد یه لالایی حداقل بخونم نمیدونم چرا با اصرارش بیشتر مصمم شدم و نخوندم و گفتم تا خوب نشه من نمیتونم باهاش خوب بشم اونم لحظه آخر که داشت خوابش می‌برد آروم گفت دیگه اصلا دوستت ندارم حتی یه ذره کوچولو !

حس کردم باز میخواد نق نق کنه نگاش نکردم دوباره که نگاه کردم دیدم خوابش برده الان انگار یه کوه رو دلمه 😭😭😭😭

چرا انقد من بی تحمل شدم چرا انقد زود بهم می ریزم الان میخوام بیدارش کنم بگم غلط کردم 😭

خدایا کمکم کن ضعف اعصابی که از مشکلات این خونه است رو سر این طفل معصوم خالی نکنم ...

امشب پشیمون ترین آدم این دنیام فقط صبح بشه 😭

_مادرانه

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
☹️☹️☹️☹️غصشو نخور فردا براش بخونی کلا یادش میره ...حق داری واقعا ادم خسته میشه

انقد بغضم گرفت که اینجوری گفت انگار باورم شده که دوسم نداره 😭

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از این کارا زیاد میکنم از بس بچه هامون حرف گوش نمیدن ولی تحمل ناراحتیشم ندارم ولی خ رو مخم حرف گ ...

قبلا خیلی دختر شاد و سرزنده ای بودم لعنتی شوهرم تبدیل کرده به آدمی که برای خودم غریبه است احساس میکنم انقد کمبود و خلا دارم که سریع از کوره در میرم اصلا تحملم واقعا کم شده دلم برای دختر شیطونم میسوزه واقعا حس مادر بد بودن پدرم درآورده

بنظرم صبح که بیدار شد از دلش در بیار و بگو بیا تا بابا نیست برای خونه قانون بنویسیم و از این حرفا 

و یه جوری قانون بزار تا کمتر بهت بچسبه 

درسته که اضطراب جدایی داره ولی باید درمان بشه این اضطرابش وگرنه که با افزایش سن به وسواس فکری هم میرسه و بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه

این دوروز که عامل اعصاب خوردیت خونه نیست یکم فکر کن ببین چیکار کنی این مشکلات ارغوان کمتر بشه 

بهرحال همه بارش رو دوش خودته هرگلی بزنی به سرخودت زدی

یه خانم گفتاردرمان هم هست تو اینستا که روانشناسی کودکم خونده خیلی راهکاراش خوبه خواستی یه مشورت انلاین باهاش داشته باش

خانم خباززاده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
قبلا خیلی دختر شاد و سرزنده ای بودم لعنتی شوهرم تبدیل کرده به آدمی که برای خودم غریبه است احساس میکن ...

شما خود خود خود منی نمیدونم تاپیک زدم یا نه ولی فک کنم زدم دقیقااا منم همینمم

عزیز دلم اولا که حق بشما میدم دوما دختر گلت پیش فعاله ایکاش تو هم باهمسرت میرفتی مسافرت یا حداقل منزل پدر 

سوما خودتو سرزنش نکن با ی هدیه کوچک جبرانش کن واسش توضیح بده حالت خوب نبود و

ماشالا ارغوان دختری هست که بزرگتر سنش میفهمه 

دختر شما باهوشه وقتی شما بخاطر همسرت مجبور شدی از بچگی ب هر ساز ارغوان برقصی اونم عادت کرده

میدونه نقطه ضعفتون چیه

اختلافات و اخلاق پدرشم روش تاثیر گذاشته

دیگه اگه دوبار ب سازش رقصیدی یکبار با آرامش بگو نه

بذار نه شنیدن رو از شما یاد بگیره

میدونم اخلاق همسرت چطوره قاطعانه بهش بگو باید کمکت کنه

اگه گوش نکرد بگو پس باید صبرشو زیاد کنه 

در ضمن یکی از علتهای رفتار دخترت بی مهریه پدرشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اینو بدون هرگز مادر بدی نیستی وگرنه صد بار این شوهر فاجعتو رها کرده بودی. درعمل هم نشون دادی بهترین مادری 

لطفا ظاهر مادری کردن هارو باباطن مادر ی کردنت مقایسه نکن. همه ادما گاهی از کوره درمیرن حتی مادرها وحتی بهترین مادرها 

واما احساس میکنم ارغوان همبازی کودک نداره. لطفا باکسی که بهتون میخوره وبچه کوچیک داره رفت وامدکن. 

بنظرم صبح که بیدار شد از دلش در بیار و بگو بیا تا بابا نیست برای خونه قانون بنویسیم و از این حرفا&nb ...

مممنونم عزیزم تو این مدت دو جلسه روانشناس کودک بردمش اما نمیدونم چرا اصلا حسم نسبت به روانشناسش خوب نیست ! 

حرف خاص و راهنمایی یا کمک خاصی بهم نکرده فقط بهم گفت به این بچه ها میگن کودک سختما باید رو خودت کار کنی وبرت بیشتر کنی در پایان دو جلسه ۴۵ دقیقه ای کلا نتیجه گیریش این بود ! 

حالا فردا صبح نوبت روانپزشک گرفتم برای صحبت کردن در مورد تیک های عصبی جدیدش دعا کنید به یه نتیجه ای برسم جدیدا خیلی تند تند و محکم پلک میزنه خصوصا وقتی عصبی باشه و یه شونه اشم مدام میندازه بالا کلا گیج شدم روانشناس کلا ایده ای برای این تیک ها نداشت برای همین نوبت روانپزشک گرفتم