تنها نور زندگیش سورمه بود ک اونم تاریک شد،فضای خیلی تاریکی داره کتاب،جوریم با جزئیات بیان میشه همه چی انگار تو اون زیرزمین تاریک نشستی شکنجه شدن ایدین رو میبینی و نمیتونی کاری کنی براش
اخ اخ از لحظه سوزوندن کتابا و شعراش
امان از روزای چوب بریش،داد از حجم تنهایی این ادم
بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی این کتابو دوست داشتم فضاش خیلی سرد و غمگین بود چقدر این کتاب و نثرش قوی بود مید ...
منم الان تمومش کردم ی جاهایی میخواستم بذارمش کنار،وقت سوزوندن کتاباش،وقتایی ک سورمه می اومد ب ذهنش،وای خیلی وحشتناک بود وقتی بعد مرگ ایدا برگشت خونه و سورمه هم مرد
بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
هیچ وقت معلوم نشد سورمه چرا مرد ولی ایدین خبر داشت که المیرا دخترشه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم الان تمومش کردم ی جاهایی میخواستم بذارمش کنار،وقت سوزوندن کتاباش،وقتایی ک سورمه می اومد ب ذهنش،و ...
موومان سوم محبوب منه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم