2777
2789
عنوان

کتاب سمفونی مردگان

1961 بازدید | 42 پست

بچه ها اگر خوندینش بگین اینا چی شد؟؟کسیم میخواد بخونه نیاد ک لو نره براش

ایدین فقط زنده موند؟؟

ایدین قبل مغز چلچله دیوونه شده بود ن با خوردنش درسته؟؟

چرا لیدین خبر نداشت سورمه بارداره؟چرا سورمه رف اصلا؟؟

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

🖋️ب شدت غمگینم کرد ،آیدین و آیدین ها 

تنها نور زندگیش سورمه بود ک اونم تاریک شد،فضای خیلی تاریکی داره کتاب،جوریم با جزئیات بیان میشه همه چی انگار تو اون زیرزمین تاریک نشستی شکنجه شدن ایدین رو میبینی و نمیتونی کاری کنی براش

اخ اخ از لحظه سوزوندن کتابا و شعراش

امان از روزای چوب بریش،داد از حجم تنهایی این ادم 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی این کتابو دوست داشتم

فضاش خیلی سرد و غمگین بود 

چقدر این کتاب و نثرش قوی بود

میدونی آیدین نماد طبقه روشنفکر و یجورایی متوسط بود

اورهان نماد طبقه بازاری و مذهبی 

آیدا نماد زنان

و کلا کتاب داستان ایران ما

خوندمش نه مرد یادم نیست اما فکر کنم با مغز چلچله خوردن دیوونه شد دقیق اشاره نشد، اما حدسم این بود ...

خیلی وقته گویا خوندی😄سورمه میمیره اول

منم خیلی این کتابو دوست داشتم فضاش خیلی سرد و غمگین بود  چقدر این کتاب و نثرش قوی بود مید ...

کلا عالی بود استعاره هاش

مثلا کارخونه پنکه سازی رو تو سردسیر ترین جای ایران یعنی اردبیل ساخته بودن این نشون میده مسیولین عقل نداشتن

منم خیلی این کتابو دوست داشتم فضاش خیلی سرد و غمگین بود  چقدر این کتاب و نثرش قوی بود مید ...

منم الان تمومش کردم ی جاهایی میخواستم بذارمش کنار،وقت سوزوندن کتاباش،وقتایی ک سورمه می اومد ب ذهنش،وای خیلی وحشتناک بود وقتی بعد مرگ ایدا برگشت خونه و سورمه هم مرد

آیدین فقط زنده موند 

آیدین بعد خوردن مغز چلچله دیوانه شد

هیچ وقت معلوم نشد سورمه چرا مرد ولی ایدین خبر داشت که المیرا دخترشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم الان تمومش کردم ی جاهایی میخواستم بذارمش کنار،وقت سوزوندن کتاباش،وقتایی ک سورمه می اومد ب ذهنش،و ...

موومان سوم محبوب منه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پونزده سال پیش خوندم یادم نیست ولی فک کنم پسر بزرگتر مرد آیدا هم خودکشی کرد

اره فک کنم ایدین ودخترش موندن،انقدغرقش شدم با اومدن دخترش دلم روشن شد ک بشه نور زندگی ایدین و خوب بشه

کلا عالی بود استعاره هاش مثلا کارخونه پنکه سازی رو تو سردسیر ترین جای ایران یعنی اردبیل ساخته بودن ...

اره استعمار،لورد ک همایش مردم شریف میذاشت ...

آیدین فقط زنده موند  آیدین بعد خوردن مغز چلچله دیوانه شد هیچ وقت معلوم نشد سورمه چرا مرد ولی ...

جدا خبر داشت؟کجا ی داستان اشاره کرده؟