2777
2789
عنوان

کتاب سمفونی مردگان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 42 پست
جدا خبر داشت؟کجا ی داستان اشاره کرده؟

اورهان یه جا گفته 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اما نکته‌اش اینه بعد جنگ روشنفکرا و مذهبی ها که اورهان( مذهبی ها) پیروز میشن 

وارث خانواده یه دختره که پدرش از طبقه روشنفکره و مادرش یجورایی خارجی حساب میشه

یعنی  آینده ایران رو دوش زنان هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورهان یه جا گفته 

اهان بله اونجا ک مغز میده بهش

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اما نکته‌اش اینه بعد جنگ روشنفکرا و مذهبی ها که اورهان( مذهبی ها) پیروز میشن  وارث خانواده یه ...

چ نکته جالبی،باز ایدین میاد این بار با دخترش،انگار دخترش میشه تاب و توانش برا خوب شدن حالش

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

آیدا چرا خودکشی کرد

واضح اشاره نمیکنه فقط میگه بحث داشتن با ابادانی و بیرونش میکنه از خونه و جایی نبوده بره وس ختش بوده برگرده خونه پدری

آیدا چرا خودکشی کرد

ایدا هم قربانی بود از بچگی طرد شده بود ،گوشه گیر شده بود،محبت ندیده بود،خدایا اونجایی ک از عشق ابادانی مریض شد و ایدین رفت پیشش و بهش گفت خوشگلی😪انگار این دختر ب عمرش هم چین حرفی نشنیده باشه براش تازگی و جذابیت داشت،و ایدین چ نوری بود تو زندگیش ،ب نظرم نبود ایدن هم بی تاثیر نبود 

خیلی وقته خوندمش و خیلی جزئیات از یادم رفته، اما هنوز اون حس سرد و غمی که موقع خوندنش داشتم یادمه خ ...

بله معروفی گویا دستی هم در موسیقی داشته و شاید ایده این سمفونی و..هم از اونجا اومده ،دقیقااز همون توصیفات قهوه خونه ای ک اورهان و پاسبان هستن تا لحظه اخرش فقط سردی و تاریک هست ،عشق سرمه و ابادانی و عشق ایدین ب ایدا نور بود در این تاریکس ولی خیلی زود خاموش شدن

بالاخره باد این پنکه های لرد، یکروز همه ی مارا خواهدبرد!

وهمه اش خیال می کردکه وزنه ی۱۰۰گرم حجره ی ما کمتراز ۱۰۰گرم است!

گفت قهوه ی این موسیو سورن قهوه ای تراست

ومن به جمشیددیلاق گفتم: هی دیلاق!ازراه نسیه برها، میروی و او دلش نمیخواست که من اورادیده باشم!

بعدهاگفت که میخاسته یکروزسرزده بیایدونیامد!

چقدر انسان تنهاست.مثل پر کاه در هوای طوفانی.

ص ۱۷۷

#سمفونی_مردگان

#عباس_معروفی

#نشر_ققنوس

آیدین گفت که در شهرستان‌ها امکان رشد خیلی کم است. یک مملکت را نابود کرده‌اند که تهران را بسازند. پس چه بهتر که آدم برود آنجا و هرکار که بخواهد از آنجا شروع کند.

ص ۱۶۵

#سمفونی_مردگان

#عباس_معروفی

#نشر_ققنوس