2777
2789
عنوان

کتاب سمفونی مردگان

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 42 پست
ایدا هم قربانی بود از بچگی طرد شده بود ،گوشه گیر شده بود،محبت ندیده بود،خدایا اونجایی ک از عشق ابادا ...

اره از بچگی اذیت شده بود و باعث شده بودن خودش نباشه

علت دقیق فوتش رو اشاره نکرد حس کردم همسرش خیانت کرده بود چون بعد فوتش عذاب وجدان داشت

عادت کرده‌ایم هر روز دوش بگیریم، اما یادمان می‌رود که ذهنمان هم به دوش نیاز دارد. گاهی با یک غزل حافظ می‌توان دوش ذهنی گرفت و خوابید.

یک شعر از فروغ، تکه‌ای از بیهقی، صفحه‌ای از مزامیر، عبارتی از گراهام گرین، جمله‌ای از شکسپیر، خطی از نیما... ولی غافلیم!

شبانه‌روز چقدر خبر و گزارش و مطلب آشغال می‌تپانیم توی کله‌مان؟! بعد هم با همان کله‌ی بادکرده به رختخواب می‌رویم و توقع داریم در خواب پدربزرگمان را ببینیم که یک گلابی پوست‌ کنده و با لبخند می‌گوید: بفرما!

📚سمفونی مردگان:

عباس معروفی

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

با دو دسته نمی‌شود بحث کرد. بی‌سواد و باسواد.

ص ۱۲۷

#سمفونی_مردگان

#عباس_معروفی

#نشر_ققنوس

پدر خیال می‌کرد وقتی در حجرهٔ خودش تنها باشد، تنهاست. نمی‌دانست که تنهایی را فقط در شلوغی می‌شود حس کرد.

ص ۳۲

#سمفونی_مردگان

#عباس_معروفی

#نشر_ققنوس

واضح اشاره نمیکنه فقط میگه بحث داشتن با ابادانی و بیرونش میکنه از خونه و جایی نبوده بره وس ختش بوده ...

آبادانی حتی کتکش میزده

و منظور این بود که زن ایرانی رو وقتی خواست مدرن شه، سنت طردش کرد حتی تو زندگی مدرن هم  باز مورد خشونت قرار گرفت

🤣جدا؟ سرمه بعد زاییدن میمیره ها بچه دار میشه اول

ن اخه نوشتی ایدین ک میمیره 

ترکیدم، حلالم کنید😅😅🙏

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
ترکیدم، حلالم کنید😅😅🙏

اون یکی کاربری؟واقعا ترکید چچرا

اون یکی کاربری؟واقعا ترکید چچرا

😂😂

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
😂😂

این بار شما حلال کن من تعلیق میشم😆