2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی جواب نداد باید مینوشتم عکس مثبت ۱۸ ۹ ه،ار نفر میومد😂

😔😂👌

علائمشو گوگلم بزنی میاره ولی فکر کنم خون افتادن چشم کثیف شدنش یا کوچیک تر شدنش نشونه التهابه

💕🧚‍♀️                                               

😔😂👌 علائمشو گوگلم بزنی میاره ولی فکر کنم خون افتادن چشم کثیف شدنش یا کوچیک تر شدنش نشونه التهابه

تو گوگل میشه ولی اینجا چون تجربه کردن قشنگ توضیح میدن

التهاب چشم معمولا میتونه بخاطر گرد و خاک  بی خوابی و یا آلوده  بودن  باشه مشکلتون چی ...

رفتم دکتر گف التهاب چشم داری. حالا مخام بدونم علائمش چیه.

من چطم یکم قرمز میشه به صفحه گوشی حساس شدم 

تار میبینم

احتمالا خشکی چشمه

رفتم دکتر گف التهاب چشم داری. حالا مخام بدونم علائمش چیه. من چطم یکم قرمز میشه به صفحه گوشی حساس شد ...

منم وقتی زیاد با گوشی کار میکنم اینجور میشم

چن روز پیش رفتم متخصص چشم پزشکی 

گفت اشک مصنوعی بریز بخاطر خشکی چشمه

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
منم وقتی زیاد با گوشی کار میکنم اینجور میشم چن روز پیش رفتم متخصص چشم پزشکی  گفت اشک مصنوعی ب ...

من خودم میدونم از گوشیه ولی نمیشه استفاده هم نکرددد. هی تلاش میکنم نمیشع😂الان اشک مصنوعی گرفتم چند بسته ۱ تومن

من خودم میدونم از گوشیه ولی نمیشه استفاده هم نکرددد. هی تلاش میکنم نمیشع😂الان اشک مصنوعی گرفتم چند ...

البته عمل لازک کردم

قبل عمل هر چقد‌کار میکردم اخ نمیگف چشمم

من خودم میدونم از گوشیه ولی نمیشه استفاده هم نکرددد. هی تلاش میکنم نمیشع😂الان اشک مصنوعی گرفتم چند ...

۱ تومنننننن؟😅

ی بسته مگه چنتا توشه؟ بعدم مگه میخوای باهاش دوش بگیری😅

۸ساعتی ۲ قطره

۱ تومنننننن؟😅 ی بسته مگه چنتا توشه؟ بعدم مگه میخوای باهاش دوش بگیری😅 ۸ساعتی ۲ قطره

نه ۶ بسته گرفتم.

واسه من انگار شدیده چون عملم کردم

هر ۲ ساعت ۳ ساعت میریزم

نه ۶ بسته گرفتم. واسه من انگار شدیده چون عملم کردم هر ۲ ساعت ۳ ساعت میریزم

اوکی

مواظب تاریخشونم باش

با این شرایط اگه دیدت تار میشه  لطفا سعی کن کم از گوشی استفاده کنی و حتما برو پیش متخصص ممکنه برات عینک تجویز کنه ،یعنی نذار واسه دقیقه ۹۰😀

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز