2777
2789
عنوان

خواهرم

299 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من به خواهر دارم حدودا ۳۰ سالشه خودم ۲۱ سالمه.خواهرم چند باریه به دروغ میگه با یکی از دوستای دخترش داره میره مسافرت اما من میدونم که با دوست پسرشه.مامانم ایناهم ساده هستن و فکر میکنن واقعا با دوستش داره میره از طرفی هم به من نگفته ولی من میدونم جریان چیه نمیدونم چیکار کنم بابام بفهمه خیلی عصبی میشه بنظرتون کار درست چیه؟دوست پسرشم اصلا مناسب نیست هیچی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بره ولش کن بابا.خودتو وارد این مسائل نکن که تهش هیچکار نمیتونی بکنی.خود خواهرت عقل داره.

بخدا حس میکنم هنوز درستو غلطو تشخیص نمیده همیشه انتخاباش استباه بوده خودش بعدا فهمیده این پسره هم انقدر عصبیه که رو اعصاب خواهرمم تاثیر گذاشته کلا عوض شده

ببین کسی که بخواد کاریو انجام بده تو قفسم که بندازیش بازم یک راه فرار پیدا میکنه.دیگه خودش باید جواب ...

درست میگی من همش دلم برا مادر پدرم میسوژه بخاطر همین چند وقته ذهنم خیلی مشغوله

ببین کسی که بخواد کاریو انجام بده تو قفسم که بندازیش بازم یک راه فرار پیدا میکنه.دیگه خودش باید جواب ...

من نگفتم کسی مسئول اعمال کسیه.  ولی به عنوان خواهر و دلسوز به نظرم تلاشش رو بکنه تا منصرف بشه. دلسوزی همیشه هم بی تاثیر نیست

به حرف کاربرای اینجا گوش نده همه بچه هستن و دوست دارن با دوست پسراشون برن سفر بهتره یواشکی به مامانت ...

مستقیم دوست ندارم بگم به مامانم میشه راهنمایی کنی چطور بگم که یکم خودش به فکر بیفته؟