2777
2789
عنوان

اومد خونه با یه شاخه گل

397 بازدید | 19 پست

راجب خیانتش اومد خونه ظهر با یه شاخه گل بهم داد من رفتم تو اتاق رو تخت زیر پتو اومد منو بغل کرد معذرت خواهی کرد گفت به خدا اونجوری که تو فکر میکنی نیست تو تاحالا چیزی از من دیدی منم دیگه ترکیدم گفتم نه ولی دیشب شماره اکن هرزه ای که باهاش بودی توی گوشیت بود گفت هیچی اونجوری که تو فکر مییکنی نیست گفتم خب بگو چیه گفت نمیخوام تو بدونی نمیخوام ناراحت بشی ولی همینو بدون که هیچ رابطه جنسی این وسط نبوده گفتم باید بهم ثابت کنی من همینجوری نمیبخشمت باید یه جوری به من ثابت کنی اگه تو گوشی من این چیزارو میدیدی چه حالی میشدی به نظرت به حرفام گوش میدادی مطمعن باش فقط منو کتک میزدی و از خونه پرتم میکردی بیرون حتی شاید منو میکشتی اعصابش خورد شد گفت حرف دهنتو بفهم گفتم چیه حتی حرفش اذیتت کرد گفت اونجوری که تو فکر داری میکنی نیست به خدا همه چیز اصلا یه جور دیگست بهت قول میدم ثابت کنم منم بهش ۲ روز وقت دادم که ثابت کنه اگه نتونست یا من قانع نشدم طلاق میگیریم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتو گول میزنی عشقم؟ چرا میذاری انقدر راحت خرت کنه (ببخشید البته)؟ اصلا خیانت برای من که قابل قبول نیست. شما رو نمیدونم. اگه میخوای باهاش بساز.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
چرا خودتو گول میزنی عشقم؟ چرا میذاری انقدر راحت خرت کنه (ببخشید البته)؟ اصلا خیانت برای من که قابل ق ...

نه عزیزم من خودمو خر نمیکنم بهشم گفتم اون خیانتش هیچ تو جیهی نداره نمیتونه چیزیو ثابت کنه اون حرفش اینه رابطه جنسی این وسط صورت نگرفته اون حرفش اینه که اصلا خیانتی نکرده و من دارم اشتباه میکنم 

خیانت توجیح داره؟تو اینکارو کرده بودی میبخشید؟

اون حتی اسم خیانت میاد از سمت من حالش بد میشه ولی  من جون کندم تا زندگیم خوب شد و درست شد یه زندگی خوب ساختم با سختی با قسط با اعصاب خوردی با صبوری خودم الان دو دستی تقدیم یه زن دیگه کنم برم