2777
2789

بچه ها من یه دختر کوچولو دارم که تا همین چندوقت پیش خیلی تپلی بودو میدونید دیگه بچه تپل زیر ۲ سال هم باشه چقد خواستنیه

هرجا میبردمش همه دورش جمع میشدن بخدا ن که مادرشم بگم 

اخرین بار رفتیم عروسی با دستو پای تپلی میرقصید دل میبردااا😭۱۷ماهشه

ولی تا عروسی تموم شد تو ماشین بچه تب شدید کرد

الان یک هفتس بچم آب هم میخوره بالا میاره

شیر که اصلا نمیخوره

دکترهم بردم گفت این چیزیش نیس که😭نهایت 

ی آموکسی داد گفت شاید عفونته ک تب کرد،الانم کلی بالا اورد همون ی ذره شیری که به زور خوردو 😭بنظرتون چیه؟این چ ویروسیه بچمو آب کرد جلو چشمم😭😭😭😭

بله پروفایل خودمم  🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز دود میکنم فایده نداره  الان اینقد بالا اورد بیحال افتاده

خیلی دود نده تو خونه مضر هست صدقه بده و وقتی میخوای چیزی بهش بدی یکم گلاب بهش بزن گلاب تازه

همه از خدا و خدا از همه
بردمش گفت تا چندروز صبر کن بعد ببر آزمایش 

دختر منم ۱۰روز قبل تب کرد باسرم و آمپول خوب شد باز دوباره از دیروز تب کرده تا استامینوفن شو قطع کردم الان دوباره دارم بهش استا هر ۴ساعت میدم کلافه شدم دیگه میترسم عفونت خون داشته باشه

دختر منم ۱۰روز قبل تب کرد باسرم و آمپول خوب شد باز دوباره از دیروز تب کرده تا استامینوفن شو قطع کردم ...

ده روز گذشته ببرش آزمایش

منم دارم بهش سفالکسین میدم تموم شد میبرم ازمایش

دخترم حتی شیر میخوره بالا میاره 😭

بله پروفایل خودمم  🌱