2777
2789
عنوان

خانومای ک تو شهر غریبین

48 بازدید | 5 پست

چجوری خودتونو اروم میکنین چجوری سرگرم میشین هیچ کسو اینجا ندارم غیر مادرشوهرم خالمم هس ولی اینقد اخلاقای بد داره پشت ادم بد میگ رفت امد ندارم قهرم اونم شوهر دومشه یه بچه۱۴ ماه دارم خسته شدم از تنهایی شوهرمم زیاد درکم نمیکنه بقول یه بنده خدایی میگف غریبی تا موقعی خوبه ک شوهرت هواتو داشته باشه 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی خودتو با کارای هنری سرگرم کنی خیلی خوبه و آرامش هم بهت میده اگه علاقه داشته باشی

بچم گاهی وقتا خیلی بهانه میاره نمیزاره

درکت میکنم. کم کم برات عادی میشه. برا من که فقط اوایلش سخت بود 

۴ ساله گذشته نمیتونم عادت کنم😔😪

بچم گاهی وقتا خیلی بهانه میاره نمیزاره

زمانهایی که بچتون بهتون احتیاج داره باهاش باشین و تو زمانهای دیگه مثلا وقتایی که خوابه خودتونو سرگرم کنین

من خودم چند ساله همینطوری خودمو سرگرم میکنم دوتا بچه هم دارم علاوه بر بقیه مشکلا