2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایسا ۱۶ ببعد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سونو ان تی رفتی مگه بهت نگفت؟ من ۱۳ هفته رفتم سونو ان تی گفت بهم جنسیتو 

عزیزم من ۱۰ هفته و سه روزمه بنظرت کی برم انتی که هم از لحاظ غربالگری خوب باشه هم جنسیتو حدس بزنه

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
عزیزم من ۱۰ هفته و سه روزمه بنظرت کی برم انتی که هم از لحاظ غربالگری خوب باشه هم جنسیتو حدس بزنه

عزیزم دکتر خودش میگه 

من که ۱۳ هفتگی رفتم جنسیتم حدس زد 

بعدم از هرکی شنیدم سونو ان تی جای خوب رفتن گفتن جنسیت چیه همون شده بچشون

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
منم ۱۳ هفته رفتم دقیقا گفت هشتاد درصد پسره ولی زیاد مطمعن نیستم 

خب دیگه پسره اگه جای خوب رفته باشی سونو

منم رفتم گفت بیشتر شبیه دختر هست 

حالابازم صبر کن سونو آنومالی دیگه دقیق میفهمی

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

دکتر باید بهت تاریخ بگه.معمولا از دوازده تا ۱۴ هفته غربال اوله دیرتر نباید بشه

الان ک زوده بری

خب دیگه پسره اگه جای خوب رفته باشی سونو منم رفتم گفت بیشتر شبیه دختر هست  حالابازم صبر کن سون ...

نمیدونم 

تا حالا نرفته بودم این سنو گرافی  نشنیدم از اطرافمم کسی رفته باشه برا همین مطمعن نیستم