2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰ هفته و سه روزمه 

نمیدونم کی برم سونو شنبه وقت دکتر دارم ببینم برا کی مینویسه

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

اون یه درصد و دیگه چرا گفته 😐

احتمال خطا زیاد هست .چون تو این سن آلت تناسلی دختر و پسر مثل همه .

ولی اگه بگن پسر ،واقعا پسره

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ولی یه نفر یه چیزی گفته بود که در مورد من درست بود( گفتم در مورد من همه شاید اینطور نباشن)

گفت دختر به مثانه فشار میاره پسر به معده

من سر دخترم تکرر ادرار داشتم

سر پسرم معده درد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
میکی روش حساب نکنم

آخه خیلی زود گفته .

اگه واسه سیسمونی میخوای به نظرم صبر کن .

همه میدونیم تا بچه یا دختره یا پسر دیگه .

چرا بهت گفته ۵۱ درصد 😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یعنی به همین زودی میفهمند!؟ من هفته نه هستم فکر نمی‌کردم حالا حالا ها مشخص بشه تو سونو نینی رو دیدی ...

بعضیا تبحر دارن 

از من تو هفته ۱۲ از رو شکل ستون فقراتش گفت و درست بود

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫