2777
2789

درسته پدر مادرم تحصیلاتشون بالاست 

درآمد خوبی داریم 

ولی هیچ کدوممون آرامش نداریم روزی یه مشت قرص اعصاب میخوریم حتی داداش ۱۰ ساله ام🥲💔

دارم میمیرم انقدر گریه کردم 

دیشب تا صبح فقط گریه میکردم از شدت حال روحیم به جسمم آسیب زدم یهو همش بالا میارم بعد گریه کردن 

🫧🤍

مگه چیکار میکنین که ارامش ندارین؟

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اخه عزیزم

بابام درسته مهربونه ولی فکر میکنه همه چی فقط پوله اونم با منت میده 

مامانم دیگه خسته شده از تنهایی تلاش کردن برای زندگی 

خودم توی سن ۱۸ سالگی ۲۴ ساعت روی تختم درو سه قفله میکنم ک کسیو نبینم 

🫧🤍

نه عزیزم ...

ببین نماز فقط برای تشکر از خدا نیست ...

در طول روز ما انرژی منفی زیادی رو جذب میکنم از طریق سجده کردن تمام این انرژی منفی از مغز به زمین منتقل میشن ...

یه چند روز نمازهات رو سر وقت بخوون اگه حال روحی ات خوب نشد هر چی دوست داشتی به من بگو ...

❤❤❤