2777
2789
عنوان

درمان شپش

74 بازدید | 9 پست

بچه ها حدودا دوماهه خودمو پسر دوسالو نیمم درگیرشیم

بخدا من هرروز حموم میرم پسرمم دوروز درمیون میبرم حموم 

اصلا کثیف نیستم🥺

نمیدونم چرااینجوری شد

میرم حموم شونه میکنم هم موی خودمو هم پسرمو میزین ازموهام ولی بازم درمیاد دیگه دیوونه شدم خودم میرم شامپو شپش میخرم ولی پسرم کوچیکه چجوری ب سرش شامپو سمی بزنم🥺

امروز ک داشتم رشکارو از سرش جدامیکردم موها شمیومد تودستم ریزش موگرفته انگار بچم

چ غلطی کنم🥺

موهامم بلنده نمیتونم کوتاه کنم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

هم خودت هم پسرت یه نیم ساعت برین زیر افتاب که موهاتون آفتاب بخوره خیلیییی تاثیر داره اشعه آفتاب 

برای شستن موهاش هم میتونی سرشو با تاید بشوری اینو یه دکتر طب سنتی گفته بود که برای درمان شوش سرتونو با تاید بشورین 

من یه سال درگیرشم اصلا خوب نمیشن هرکاری بگی کردم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چن هفته دیگه عروسی داریم‌چجوری برم ارایشگاه🥺میمیرم از خجالت

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

منم عروسیمه منو بگو چیکار کنم؟🥲

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

شامپوهایی هستن مناسب بچه ها وزنان باردار ازاونا بگیر

بابید هر ۳روز درمیان ازاین شامپو بزنی تادهدروز،یعنی ۳ بار ازاین شامپوها استفاده کنی تا تموم شه،قول میدم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

نوشتم برای کاربرهای دیگ

باید سامپو هر ۳روز یک بار استفاده کنید تا ده روز

یعنی تو ده روز ۳ تاازشامپو شپش استفاده کنید دیگ تموم میشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
پیام های بالارو بخون نوشتم جانم

بیا تاپیک آخرم