2777
2789
عنوان

همش تن و بدنش میلرزه…

105 بازدید | 6 پست

دوستم شوهرش خیلی آدم اجتماعی و شوخیه 

با همه تقریبا صمیمی برخورد میکنه و میخنده   از وقتی یادمه این زن خوشش نمیومده و همش ذهنش درگیر بوده که نکنه بین شوهرش و فلانی که باهاش گرم میگیره خبریه! 

اصلا چرا شوهرم باید با کارمندای دخترش بگه و بخنده

گفتم خب چرا یکبار بهش نمیگی خیلی دوست نداری و رعایت کنه 

گفت یکبار بهش گفتم ولی گفت من از اول همینجوری بودم و تو هم منو میشناختی و با شناخت کامل از من باهام ازدواج کردی ، اگر مشکلی بوده باید میگفتی چون الان قرار نیست منو عوض کنی باید ذهنتو عوض کنی 

دوستمم سعی میکنه خیلی محل کار شوهرش نره یا تو جمع که این چیزا اذیتش نکنه ولی از دور هم همش فکرش اینه که الان کجاست ، داره با کی میگه میخنده و…

اصلا تو زندگیش آرامش نداره

بنظر شما مشکل از خود خانمه با آقا؟

پیشنهادی دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت لزوما مشکلی دارن طرفین.طرز فکرای متفاوت دارن که اقا حق داره.خانوم از اول اگه میدید اینجوری ...

حرف آقا هم همیشه همینه که ما قبل از ازدواج درباره همه چیز صحبت کردیم و اگر مشکلی داشته خب باید همون موقع بیان میشده نه الان چون من همیشه همینجوری بودم

هم اقا یکم خودشو جمع کنه هم خانم از حساسیتش کم کنه

خانم با حساسیتاش بدتر داره آقا رو کلافه میکنه 

بنظرم کسی که انقدر حساسه نباید با این تیپ شخصیت ها ازدواج کنه 

چون هم خودش خیلی اذیت میشه 

هم آقا فراری میشه

حرف آقا هم همیشه همینه که ما قبل از ازدواج درباره همه چیز صحبت کردیم و اگر مشکلی داشته خب باید همون ...

اینم تاحدودی درسته وقتی قبلش صحبت کردن دیگه ناراحتی نداره تاجایی که میتونه بایدکناربیادچون وقتی موقع تصمیم گرفتن بوده بهش فکرکرده

اینم تاحدودی درسته وقتی قبلش صحبت کردن دیگه ناراحتی نداره تاجایی که میتونه بایدکناربیادچون وقتی موقع ...

خب همین دیگه فکر نمیکرده اینجور اذیت بشه 

من بیشتر حق رو میدم به آقا