دختر_خونواده_ویزلی مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1420 عنوان کمک امشب یه مهمونی دعوت شدم خیلی واسم مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 17 پست از طرفی چن وقت بود سرما خورده بودم پوستم خیلی سیاه و داغون شده هر کدوم از رو سریام میپوشم بهم نمیاد چون پوستم خیلی داغون شده امشب چکار کنم پیشنهادی دارید بگید لطفا کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید اومدم 1403/01/21 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 قرص جوشان سی ویتامین ب (هر کدوم از ب ها یا ب کمپلکس) بخوریداز داروخانه ماسک صورت میگیرید شیرعسل یا ویتامین سی بذارید روی پوست تانتا عصر خوب میشهماسک قهوه / زغال نذارید چون یک لایه تیره میکنه روزاای نخست
دختر_خونواده_ویزلی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1420 قرص جوشان سی ویتامین ب (هر کدوم از ب ها یا ب کمپلکس) بخورید از داروخانه ماسک صورت میگیرید ... ممنون شیر وعسل رو مخلوط کنم بزنم صورتم؟؟ کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید اومدم
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7615 ممنون شیر وعسل رو مخلوط کنم بزنم صورتم؟؟ بله شیر بذارید هم دمای محیط شه یا دو دقیقه حرارت بدید تا گرم شود کمی هم عسل مخلوط کنید بهش بذارید روی صورت ریلکس دراز بکشید بیست دقیقهبعد بشویید