2777
2789

از طرفی چن وقت بود سرما خورده بودم پوستم خیلی سیاه و داغون شده هر کدوم از رو سریام میپوشم بهم نمیاد چون پوستم خیلی داغون شده امشب چکار کنم پیشنهادی دارید بگید لطفا

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=334942684]چندسالته؟ چرا روسری؟! منظورت از روسری، مینی  ۲۵ سالمه

گلم اگه ۲۵ سالته روسری نپوش . یا شال بپوش یا مینی اسکارف

اول از همه یه ماسک لایه بردار مثلا قهوه و شیر و شکر درست کن و بذار

بعد ابرسان زیاد بزن

بعدم مرطوب کننده

تا عصر پوستت خوب میشه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

ماسک بزن

ارد برنج 

شیر 

عسل قاطی کن بهش میگن ماسک عروس بزن خوبه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

گلم اگه ۲۵ سالته روسری نپوش . یا شال بپوش یا مینی اسکارف اول از همه یه ماسک لایه بردار مثلا قهوه و ...

ممنون ، چون باید حجاب داشته باشم گفتم روسری راحت تر از شاله

گلم اگه ۲۵ سالته روسری نپوش . یا شال بپوش یا مینی اسکارف اول از همه یه ماسک لایه بردار مثلا قهوه و ...

این ماسکی که گفتی رو چطوری درست کنم؟؟

به آرد برنج حساسیت دارم متاسفانه

اه 

خوب عسل خالی بزن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴