2777
2789
عنوان

خانومای عاقل میشه نظربدین

71 بازدید | 6 پست

دخترم هفت سالشه دیشب خیلی خوابش میمومد اتاقامونم بخاری نداره سرده تو پذیرایی میخوابیم هر چقد گریه کرد به پدرش که تلویزیونو خاموش کن بخوابم گفت نمیکنم اگه واقعا خوابت بیاد میخوابی من به حرف بچه تلویزیون خاموش نمیکنم اونقد گریه کرد به من میگفت تو خاموش کن منم نکردم چون خون بپامیشد بنظرتون اینجور مواقع باید چیکار کرد هیچکدوم کوتاه بیا نیستن همش میمونم وسط

فقط خدا

به دخترت دو تا پثو بده بره اتاق بخوابه .شوهرت چقدر بچه است 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم این مشکل و دارم ولی یه جوری پسرم و ساکت میکنم ‌و بحث و عوض میکنم و باهاش بازی میکنم یادش می‌ره شما هم دیشب کنارش می‌خوابیدی خودت با قصه و داستان سرش و گرم کن می‌خوابید به همسرتم میگفتی لااقل صداش و کم کنه ولی جلوی بچه هیچ وقت به همسرت چیزی نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یذره صدای تلویزیونو کم میکردید بهش میگفتید که خونه برای سه تایی مونه ما باید یاد بگیریم به در خواست های هم احترام بزاریم بابا به احترام تو صدای تلویزیونو کم کرد حالا تو هم به احترام پدرت بیا و اینطوری بخواب بعد هم بغلش میکردید یه پتو هم می پیچیدید دورش میگفتید حالا دیگه اصلا صدا نمیاد و می خوابوندینش

بچه ها توی این سن بهونه گیر هستن و دنبال دلیلی برای گریه کردن ما باید با طرز رفتارمون بهشون آرامش بدیم

یذره صدای تلویزیونو کم میکردید بهش میگفتید که خونه برای سه تایی مونه ما باید یاد بگیریم به در خواست ...

آره رفتارش عین پدرشه و بشدت لجبازه هیچکدوم کوتاه بیا نیستن برای همین اینجور مواقع هررررکاری میکنم حواسش پرت بشه آروم بشه اصلا نمیشه...این گریه میکرد اونم میگفت صدات نیاد میام خفت میکنم

فقط خدا