2777
2789
عنوان

خیانت و بی حس شدن

325 بازدید | 23 پست

چرا من نسبت به خیانت بی حس نمیشم چرا دقتی میبینم بیشتر از قبل غصه میخورم بیشتر گریه میکنم از همه بدتر دوست دارم به خودم اسیب بزنم خیلی حالم بده مگه نباید با بیشتر دیدنش برام عادی بشه و حسی نداشته باشم چرا نمیشه پس خیلی غصه دارم و بدتر از همه شوهرم گردن نمیگیره یعنی ذهن منو یه جوری میبره سمت چیز هایی که نباید حالمو خیلی خیلی خیلی بد میکنه خیلی غصه میخورم امروز صبح خیانتشو باز فهمیدم بهش میگم جلوی چشممه میگه نه دروغه قبول نمیکنه گردن نمیگیره میگه از چشمم دیگه افتادی با این کارت خیلی ناراحتم کردی چرا گوشیه منو چک میکنی من شک کرده بودم بعش یعنی نباید گوشیشو چک میکردم مگه من خیانت کردم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت یه جوری رفتار کرد انگار من مقصرم😭

بهش بگو تو ام بیا گوشی منو چک کن  وقتی چیزی نداشته باشی چه ترسی از نگاه کردن به گوشیت باید داش ...

اون به من اعتمادد داره میدونه من کاری نمیکنم ولی متاسفانهمن به اون اعتماد ندارم چون از لحاظ چهره و قد و هیکل و تیپ خیلی خوبه یعنی میتونم بگم هیچی کم نداره همیشه دخترا میوفتن دنبالش میبیننش بهش نگاه میکنن 

الان مشکل اینه ک خیانت کرده و گردن نمیگیره و میگه چراگوشیمو چک کردی میگه از چشمم افتادی دیگ هیچ وقت هم درست نمیشم خیلی پروعه اشغال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون به من اعتمادد داره میدونه من کاری نمیکنم ولی متاسفانهمن به اون اعتماد ندارم چون از لحاظ چهره و ق ...

بجای این کارا تو ام کلی به خودت برس بذا سرتر از اون به نظر برسی بذا اون نگران باشع که کسی نیوفته دنبالت نه تو...

لطفا لایک ننمایید🗿

اسی

مردی که خیانت میکنه بهره هوشی خیلی پایینی داره

از یه آدم خنگ انتظار نداشته باش بابای خوبی برای بچه هات باشه 

هرجور شده جدا شو

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎

من خودم اقا هستم

شرایط شما کالا قابل درکه

همسرتون با نحوه برخوردشون باعث شدن شما فکر کنین اون کسی که اشتباه کرده شما بودین

ظاهرا هیچ توجیهی برای کارش نداره که سعی کرده خودشو تبرعه و شما رو مقصر جلوه بده

سعی کنین به اعصابتون مسلط باشین هر چند میدونم فوق العاده سخته براتون

اسی مردی که خیانت میکنه بهره هوشی خیلی پایینی داره از یه آدم خنگ انتظار نداشته باش بابای خوبی برای ...

جدی میگی ینی ربط ب هوش داره؟؟؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
من خودم اقا هستم شرایط شما کالا قابل درکه همسرتون با نحوه برخوردشون باعث شدن شما فکر کنین اون کسی ...

اون همش میگه من کاری نکردم همش منو مقصر میدونه اخه چرا اینجوریه با اینکه خیلی هم منو دوست داره ولی خیلی بهم خیانت میکنه 

یعنی تغییر نمیکنه 

چند ساله ازدواج کردی ؟؟من بارها خیانت دیدم اوایل التماس میکرد که ببخشم ولی بعد چند سال مث شوهر شما پررو بازی در میاورد ،الان در حال جدایی هستیم ،ده ساله ازدواج کزدم ب امید درست شدنش نباش ،مطمئن باش تکرار میکنه هر بار بدتر از دفعه قبل ،یا بزن ب بی خیالی یا اگه میخای مریض نشی هم لحاظ روحی هم جسمی جدا شو ،من التن یه زن افسرده و تنها و بدبختم با هزار تا مریضی روحی 

چند ساله ازدواج کردی ؟؟من بارها خیانت دیدم اوایل التماس میکرد که ببخشم ولی بعد چند سال مث شوهر شما پ ...

من ۷ ساله ازدواج کردم این خیانت نمیکرد تازه یه ساله شردع کرده و خیلی هم دارم اذیت میشم اخه رفتاراش با من خیلی خوبه بهم خیلی ابراز احساسات میکنه خیلی قربون صدفم میره خیلی ازم رابطه میخواد ولی خیانتاش و نمیفهمم

اون همش میگه من کاری نکردم همش منو مقصر میدونه اخه چرا اینجوریه با اینکه خیلی هم منو دوست داره ولی خ ...

خودتو گول نزن کسی ک دوستت داشته باشه خیانت نمیکنه ،متاسفانه کسانی ک خیانت میکنه زبون چربی دارن ،احتمالا شوهرت با زبون تو رام میکنه مث شوهر من