2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم باهام چپ افتادن😑😏

230 بازدید | 10 پست

ایام عید با یکی از خواهرشوهرا سر یه موضوع مسخره بحث کردیم تموم شد رفت دیگه اینا ولش نکردن انقد کشش دادن،این با اون پچ پچ میکرد اون یکی با یکی دیگه.خلاصه همه فهمیدن 

بعد شوهرمو برده بودن تو یه اتاق دیگه نزدیک دو سه ساعت باهاش حرف میزدن تا من میرفتم تو اون اتاق سکوت میکردن تا برم بیرون علنا میگفتن مزاحمی...

بعد بگو مگو با شوهرم انگار شوهرم هم ازم دفاع کرده که ای کاش نمیکرد...(اینا انقد بد ذاتن تا احساس خطر کنن چنان زهرشون رو میزنن که طرف دیگه نتونه بلند شه)

بدتر پرش کردن که زنت اینجوری زنت اونجوری..

جاری هم هی تو مخم بود  اومده بود از آب گل آلود ماهی بگیره همش با اونا خیلی مهربون حرف میزد بعد برگشت به من یه چی گفت منم جوابشو دادم حالا وقتی من جوابشو دادم همه شنیدن بخدا اون داشت زرزر میکرد انگار همه کر بودن دیگه بدتر همه باهام چپ افتادن

حالا از اون موقع که ۲ هفته ست میگذره تا میام حرف بزنم شوهرم حساس شده بهم میپره تو چرا بامن اینحوری حرف میزنی ،تو دخالت نکن،تو رفتارت بده، تو درست حرف زدن بلد نیستی

خلاصه زندگیمو زهر کردن

خودم اصلا برام مهم نیست بخدا کم محلی هاشون منم بهشون کم محلی میکنم ولی شوهرم انگار خیلی ناراحته که خانوادش ناراحت شدن یا نمیان خونمون براش خیلی مهمه 

بخدا من اصلا عروس بدی براشون نبودم نمیدونم چشون شده خیلی باهام بدرفتاری میکنن با دخترم هم خیلی بدن همش ازش ایراد میگیرن میریم اونجا همش داره حرص میخوره مامان چرا همه بهم گیر الکی میدن همیشه در حال گریه ست

منم دیگه تحمل تحقیر ندارم بنظرتون رفتار درست با این جور خانواده ها چجوریه توروخدا کمک کنید که اصلا سیاست ندارم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر بی سیاستیت این اتفاق افتاده الانم بزار زمان بگذره خوب میشن.رفتار درستو یاد بگیر الکی زبون نر ...

درسته اگه بلد بودم چجور و کی جوابشونو بدم این اتفاق ها نمی افتاد

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

احتمالا موضوعی که شما بهش می گید چرت و پرت برای بقیه مهم بوده و تمام نشده

در کل کسی که مدام در حال بحث هست و جواب دادن و بگو مگو حتی اگر حق هم باهاش باشه بخاطر نوع عکس العملش از نظر بقیه مقصر هست که خب به جهت تولید تنش این نگاه خیلی هم پر بیراه نیست

برای آرامش خودتون هم که شده سعی کنید کمتر با بقیه بحث و جدل کنید

احتمالا موضوعی که شما بهش می گید چرت و پرت برای بقیه مهم بوده و تمام نشده در کل کسی که مدام در حال ...

کاملا درست میگی عزیزم

باید صبر رو تمرین کنم مشکلم اینه وقتی بهم توهین میشه با سیاست و آرامش نمیتونم جواب بدم صدام میلرزه و تن صدام کم کم میره بالا

کاملا درست میگی عزیزم باید صبر رو تمرین کنم مشکلم اینه وقتی بهم توهین میشه با سیاست و آرامش نمیتونم ...

این ها مسائلی هستند که دقیقا با تمرین به دست میاد

با عصبانیت و تنش به جسم و روح خودت آزار نرسون

زندگی رو هم خیلی سخت نگیر

این ها مسائلی هستند که دقیقا با تمرین به دست میاد با عصبانیت و تنش به جسم و روح خودت آزار نرسون زن ...

مرسی عزیزم خیلی دوست دارم زودتر به آرامش برسم از تنش بدم میاد همیشه طرفدار صلح و آرامش هستم که این روزها ازم فراری شده

شما کتابی مد نظرتون هست برای مشکلم میخوام بخونم ولی نمیدونم چه کتابی مناسب هست

مرسی عزیزم خیلی دوست دارم زودتر به آرامش برسم از تنش بدم میاد همیشه طرفدار صلح و آرامش هستم که این ر ...

من پیشنهاد می کنم مدیتیشن کنید و اگر براتون مقدور بود کلاس های یوگا شرکت کنید

من مفید بودنش رو تجربه کردم