2777
2789
عنوان

ببینین واقعا کارم اشتباه بود حقمه چند روزه عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشم پرسیدم گفت ن ولی نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه

بهش فک نکن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
تو حساسیت درونی داری کلا اونام بمونن یا برن دلایل خودشونو دارن به تو نیست

آره وسواس فکری دارم خیلی بهتر شدم ولی این موضوع ولم نمیکنه با اینک میدونم چیز خاصی نگفتم ولی نمیدونم چرا رو مخمه

آره وسواس فکری دارم خیلی بهتر شدم ولی این موضوع ولم نمیکنه با اینک میدونم چیز خاصی نگفتم ولی نمیدونم ...

راهش اینه بپذیری کار تو نبوده و اگه ادامه بدی واقعا کاری میکنی که کار تو بشه! اینقدر فکر فکر میکنی تا واقعا یکاری کنی! پس بیخیال باش

الان خیلی بهتر شدم ولی فکر این ولم نمیکنه

اگه یکی واقعا از یکی خوشش بیاد سر اینکه صرفا تو نسبت به اون آدم حس خوبی نداشتی بیخیالش نمیشه یعنی میگم احساسات خودشو دنبال میکنه نه احساسات تو رو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه یکی واقعا از یکی خوشش بیاد سر اینکه صرفا تو نسبت به اون آدم حس خوبی نداشتی بیخیالش نمیشه یعنی می ...

اصن همون موقع پشیمون شدم گفتم ، گفتم البته هرکی دیگم جای من بود همین حس و بهش داشت گفت اره

اصن همون موقع پشیمون شدم گفتم ، گفتم البته هرکی دیگم جای من بود همین حس و بهش داشت گفت اره

باور کن اینقدری که تو به این حرفت فکر کردی و میکنی اون نکرده بیخیال

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باور کن اینقدری که تو به این حرفت فکر کردی و میکنی اون نکرده بیخیال

بهش گفتم غذاب وجدان دارم گفت چرا گفتم چون گفتم حس خوبی بهش ندارم گفت به چی گفتم همون دختره نکنه قسمتت با اون باشه با حرف من سرد شده باشی گفت هووووف ، بهش گفتم سرد شدی چون میدونست من وسواس دارم جواب نداد شبش گفتم بگو دیگه گفت ول کن عجبا اصرار کردم گفت ن ن ن

بهش گفتم غذاب وجدان دارم گفت چرا گفتم چون گفتم حس خوبی بهش ندارم گفت به چی گفتم همون دختره نکنه قسمت ...

خب گفته نه دیگه ولش کن