2777
2789
عنوان

اضافه وزن

622 بازدید | 12 پست

خانم های محترم

یه کم بیشتر به فکر سلامتیتون باشید

پرخوری نکنید

ورزش کنید ، حداقل پیاده روی روزانه داشته باشید

اگه اضافه وزن دارید ، راه حل های لاغری توی یه مدت کوتاه رو انتخاب نکنید عوارض داره

رژیم های سخت لاغری باعث میشه مواد مورد نیاز بدن به درستی تامین نشه و باعث ایجاد بیماریهای دیگه میشه

تقویت بعضی از عضلات اصلی بدن مثل چهار سر فیله و ... برای سلامتی مهمه

بیشتر به فکر خودمون باشیم❤️

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

@man14  

عزیزم اونجا که گفتم تاپیک قبلی

اون رو حذف میکنم

اگر خواستید لایک کنید همون تاپیک قبل رو لایک بفرمایید💕💕💕🙏🙏🙏🙏

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

عزیزم من قدم۱۶۳هست. وزنم موقع ازدواج۵۸بود. بعد از بارداری اولم۷۰ و بعد از بارداری دومم۸۰شدم.

غذام زیاده.نمیخورم سردرد میگیرم.میگرنمو تشدید میکنه. کلا هم بیحال و ضعیفم. میشه فقط با ورزش لاغر شد؟ یا حتما باید غذام رو کنترل کنم؟

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من قدم۱۶۳هست. وزنم موقع ازدواج۵۸بود. بعد از بارداری اولم۷۰ و بعد از بارداری دومم۸۰شدم. غذام ز ...

لاغر شدن وقتی اتفاق میفته که کالری سوزی بیشتر از کالری دریافتی باشه

شما بیشتر از ۱۲۰۰ کالری در روز نباید دریافتی داشته باشی

و اگه محدودیت ورزشی نداری و باشگاه بتونی بری زومبا عالیه و روزی نیم ساعت پیاده روی تند

لاغر شدن وقتی اتفاق میفته که کالری سوزی بیشتر از کالری دریافتی باشه شما بیشتر از ۱۲۰۰ کالری در روز ...

تابستون میخوام برم باشگاه.

اونجایی که میخواستم برم تی آر ایکس بود. یه جای دیگه هم ایروبیک بود. میگین زومبا بهتره؟

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

چطوری بفهمم چقدر کالری دریافتیمه و چقدر کالری سوزی دارم؟راستی کم کاری تیرویید میتونه باعث بشه با وجود ورزش، بازم لاغر نشم؟

تابستون میخوام برم باشگاه. اونجایی که میخواستم برم تی آر ایکس بود. یه جای دیگه هم ایروبیک بود. میگی ...

زومبا عالیه ولی اگه پیاده روی تند، روزانه نیم ساعت رو انجام بدید. حداقل هفته ای سه ساعت برید زومبا . اگه مربی  اوکی داد میتونید بیشترش کنید . بیشتر کردنش به سن و سال و توانایی بدنی مربوط میشه 

زومبا عالیه ولی اگه پیاده روی تند، روزانه نیم ساعت رو انجام بدید. حداقل هفته ای سه ساعت برید زومبا . ...

تواناییشو دارم.مشکلی ندارم.اما اینجا کلاسها یه روز در میون و یه ساعته هست. پس پیاده روی هم میرم. ممنونم😍🫂

چطوری بفهمم چقدر کالری دریافتیمه و چقدر کالری سوزی دارم؟راستی کم کاری تیرویید میتونه باعث بشه با وجو ...

حتما تاثیر داره.

برای دریافت میزان مناسب کالری باید 

برنامه ی غذایی رو از متخصص تغذیه بگیرید و مطمئن بشید که همه ی نیازهای بدنتون رو تامین میکنه و کالری کافی به بدنتون میرسه . 

سلام روزتون بخیر  تو امضاتون زده بودین مشاوره میدین من بعد زایمانم به شدت چاق شدم خیلی زیادبه ...

مشخصاتتون رو توی پی وی بفرستید لطفا

عالی به توضیح هاتون  لایک به حس انسانیت تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.