2777
2789
عنوان

همه خیانت میکنن یا مشکل شوهر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 47 پست
کاری ب اعتقادات کسی ندارم ولی اکثرا دعای قرانی کردن تاثیر داشت از جنس مخالف سیاه کردن شوهرشو تاثیرش ...

الهی که خدا زندگیتو برات درست کنه انشالله که همه چی  خو پیش بره و درست بشه 

نه ولی متاسفانه خیلی دوسش دارم 

ببین همسرت هم میدونه که شما دوسش داری به خاطر همین هرغلطی دلش بخواد میکنه و میگه بیخیال زنم که منو دوست داره و عین خیالش نیست  خودت داری ارزش خودتو میاری پایین متاسفانه .دقیقا برام سواله که چرا همچین مردی رو دوست داری 

واقعیت رو بگو خودشو دوست داری یا موقعیت مالی و تیپ و قیافش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش نمیزارن زندگی کنیم اونم هرچی خانوادش بگن منم تا جایی تونستم رفتم شاید درست شه ولی اون از خدا ...

وقتی خانوادش اینجوری بودن پس شما نباید کوتاه میومدی و تا لحظه آخر خونه و زندگیت رو ترک نمیکردی متاسفانه میدون رو خالی کردی امیدوارم زودتر آرامش و عاقبت بخیری برات پیش‌ بیاد

ببین همسرت هم میدونه که شما دوسش داری به خاطر همین هرغلطی دلش بخواد میکنه و میگه بیخیال زنم که منو د ...

به خدا خودشو چون من خودم اکه برگردمم موقعیت مالی و اجتماعی خوبی میتونم داشته باشم هم پدرم از لحاظ مالی خیلی وضعش توپه هم خودم قبل ازدواجم مترجم زبان بودم داشتم کارامو انجام میدادم برم که با این عوضی اشنا شدم و ازدواج کردم 

به خدا خودشو چون من خودم اکه برگردمم موقعیت مالی و اجتماعی خوبی میتونم داشته باشم هم پدرم از لحاظ ما ...

پس شرایط نرمالی داری اگه ازش جداشی 

حالا اگر خیلی دوسش داری باز یه فرصت بده بهش ولی اتمام حجت کن و کامل حرفا و شرایطت رو بگو حق طلاق بگیر ازش بچه دار هم نشو 

فقط نذار بدونه که خیلی دوسش داری ،خیانتش رو عادی جلوه نده  جلوش کوتاه نیا  میدون رو باز نذ ...

نه به هیچ وجه این تنها چیزی که خیلی روش حساس بودم و کرد فردا باها حرف میزنم اگه گردن نگرفت و قبول نکرد میرم چون کسی که گردن نگیره یعن فرصت هم بهش بدم بی فایده

حالا از کجا متوجه خیانتش شدی 

دیر ادمد خونه دیدم رمز گوشیشو عوض کرده منتظر موندم بخوابه رفتم انگشتو برداشتم زدم رفتم توی سرچ گوگلش و گشتن گوشی دیدم تو سرچ خونه اجاره ای سرچ کرده تو دیوار بعد زدم همراه من شمارشو زدم دیدم به  یه نفر زنگ زده  ساعتی ک از خونه رفته بیرون وقتی داشته میومده خونه هم زنگ زده بهش بعد شمارشو دادم دوستم گفتم یه زنگ بزنه بعد دوستم بهش گفت خونه اجاره میدید مسافرم میخوام بیام برای دوسه روز موندن اونم گفت بعله اجاره میدیم ادرسم داد  از اینجل متوجه شدم و اینکه وقتی اومد رابطه داشتیم و متوجه شدم تاخیری خورده دقیقا مثل وقت هایی که قرص میخورد و زانوهاش قرمز قرمز بود و صورتش هم قرمز بو  وقتی اینارو دیدم فقط حالت تهوع گرفتم و پاهام شل شد