2777
2789
عنوان

همه خیانت میکنن یا مشکل شوهر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 47 پست
درست نمیشه میدونم ولی میخوام بدونم من بعدا باز هم اذیت میشم یا نه برام دیگه اهمیت نداره خیانتاش

باهاش بمونی بدتر میشه معمولا، با وجود بچه 

اصلا بچه دار نشو ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نمیشه میدونم ولی میخوام بدونم من بعدا باز هم اذیت میشم یا نه برام دیگه اهمیت نداره خیانتاش

مگه میشه خیانتاش اهمیت نداشته باشه 

عجب حرفی میزنی ها 

بچه هم که نداری بخوای بگی به خاطر بچم موندم

اینجایی

اره😂😂اومدم بخندم روحیه ام اون تاپیک ب هم ریخت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاری ب اعتقادات کسی ندارم ولی اکثرا دعای قرانی کردن تاثیر داشت از جنس مخالف سیاه کردن شوهرشو تاثیرش هم دیدن خواستین امتحان کنین لطفا گزارش نزنین 🙏برای کمک گفتم

فردا دادگاه دارم دوست ندارم زندگیم از هم پاشیده شه جون عزیزتون دعام کنید شوهرم پشیمون شه بخواد زندگیمون درست شه برگردم ب زندگیم 🙏دعاتون میکنم🙏

شوهرم من تیپ نمیزنه.... وضع مالیش، معمولی... ولی هیچ وقت بهم خیانت نکرده.... وقتی مردی رو انتخاب کرد ...

این ذاتش خیلی کثیف بود دختره هم همش میپلکید دم خونمون همش زنگ  میزد من چشم پوشی میکردم حتی دلم نمیخ است باهاش دهن به دهن بزارم که دیگ متاسفانه شد این 

خب چرا گذاشتی کار به دادگاه و جدایی بکشه عزیزم

خانوادش نمیزارن زندگی کنیم اونم هرچی خانوادش بگن منم تا جایی تونستم رفتم شاید درست شه ولی اون از خداش بود یا هرچی دردسرش هم نبود ب رفتنم